- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Νικόλαος Γρηγοριάδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα τόπος ζωής μας»

Ο Νικόλαος Γρηγοριάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλώρινα όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Κοσμά Χρυσούλα και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Σπούδασε στο Μαθηματικό Τμήμα του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως Μαθηματικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φλώρινας ως το 2014.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον του για τα παιδιά και την ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας τον οδήγησαν στην ανάληψη θέσεων ευθύνης. Διετέλεσε Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και Διευθυντής του ΙΕΚ Φλώρινας, του 3ου Λυκείου Φλώρινας και του Γυμνασίου Υδρούσας. Υπήρξε αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Φλώρινας, μέλος του ΑΠΥΣΔΕ Δυτικής Μακεδονίας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας.

Το 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» και Δήμαρχο τον Βασίλη Γιαννάκη. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πρασίνου για τη διετία 2021 & 2022 και συνεχίζει ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών. Επίσης, από το 2019 είναι πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.