- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Σάκης Σαμπαλής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας»

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» του Βασίλη Γιαννάκη είναι ο Αθανάσιος (Σάκης) Σαμπαλής.

Ο Σάκης Σαμπαλής γεννήθηκε στην Φλώρινα το 1970, είναι παντρεμένος με την αισθητικό Χρυσούλα Γεωργίου και έχουν ένα γιό, τον Χρυσοβαλάντη-Παντελή.

Είναι αστυνομικός και υπηρετεί ως αρχιφύλακας στο Τ.Σ.Φ Κ.Κλεινών. Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό επί διετία ως έφεδρος αξιωματικός και στην συνέχεια ως ανακαταταγής ανθυπολοχαγός για τρία έτη. Είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου. Είναι προπονητής ποδοσφαίρου και διαιτητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Έχει αναπτύξει κοινωνική δράση όντας μέλος φοιτητικών και άλλων συλλόγων. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν.Φλώρινας (2002-2005), καθώς και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας από το 2017 μέχρι και σήμερα. Επιπλέον, διετέλεσε Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Πολυποτάμου από το 2011 μέχρι και το 2019, όπου με διάφορες δράσεις, έργα και προβολές συντέλεσε στην ανάδειξη του χωριού ως ένα από τα ωραιότερα χωριά της Φλώρινας.