- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Αμυνταίου

Φίλες /φίλοι,

Τις προηγούμενες μέρες καταφέραμε και καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αμυνταίου, κλείνοντας έτσι το πρώτο βήμα αυτής της μάχης των Τοπικών εκλογών με μια σημαντική νίκη! Νίκη ενάντια στον σκόπελο αυτού του νόμου, που μόνο στόχο έχει να πετάξει έξω από Δήμους και Περιφέρειες οποιαδήποτε φωνή συντάσσεται με τις ανάγκες του λαού και τους χαλάει την σούπα! Μόνο στόχο έχει να φιμώσει τις όποιες φωνές αντίδρασης, με την αύξηση του αριθμού των αναγκαίων υποψηφίων, την αύξηση των παραβόλων, το καλποθηρικό πλαφόν και τα “bonus”εδρών.

Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις “φήμες” και τις προβοκάτσιες που λέγανε ότι δεν θα κάνουμε συνδυασμό, δεν θα κατεβάσουμε ψηφοδέλτιο, που πέρα απ την Γκεμπελίστικη τακτική τους, φανέρωνε και την τεράστια ανησυχία που τους προκαλεί και μόνο η σκέψη ότι θα μας έχουν “μέσα στα πόδια τους”. Αν σε αυτό προσθέσει κανείς και τις πιέσεις σε κόσμο, τους εκφοβισμούς, τις εξαγορές… καταλαβαίνει κανείς γιατί το θεωρούμε νίκη!

Η Λαϊκή Συσπείρωση μέσα σε αυτές τις συνθήκες τα κατάφερε να καταθέσει συνδυασμούς στην Περιφέρεια και σε 11 Δήμους και συνολικά σε 262 Δήμους και 13 Περιφέρειες, βάζοντας μπροστά την ανάγκη της ενιαίας πάλης και στήνοντας δυνατά τις βάσεις για να δυναμώσει κι άλλο τις φωνές που παλεύουν σε Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια για τα αιτήματα των δημοτών και την κάλυψη των αναγκών τους, κόντρα στα συμφέροντα που τα καπηλεύονται για τα κέρδη τους! Φωνές που θα δώσουν ώθηση και θα οργανώσουν καλύτερα τους αυριανούς αγώνες!

Εγγύηση για αυτό αποτελεί η δράση μας και τα πεπραγμένα μας! Οι αγώνες που βρεθήκαμε μπροστά, οι αγώνες ενάντια στην λαίλαπα των ΑΠΕ όπως στο Νυμφαίο, το Ξινό Νερό και το Λέχοβο. Οι αγώνες κόντρα στο ξεπούλημα της Ξινό Νερό! Κόντρα σε ιδιώτες και γεωτρήσεις! Οι αγώνες στα αγροτικά μπλόκα! Οι αγώνες για το κόστος της θέρμανσης! Ενάντια στο ξεπούλημα κάθε δημοτικής έκτασης και περιουσίας! Για την προστασία των Λιμνών! Ενάντια στην Απολιγνιτοποίηση μαζί με τα εργατικά σωματεία και τα συντονιστικά! Ενάντια σε αυξήσεις σε δημοτικά τέλη, τηλεθέρμανση! Για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και των παιδικών σταθμών! Οι αγώνες ενάντια σε απευθείας αναθέσεις εργολάβων… κ.α

Αυτή είναι η εγγύηση ότι απέναντι σε ένα κράτος που σχεδιάζει για τους δήμους ανταποδοτικότητα και ιδιωτικοποιήσεις, σε ένα κράτος που τις ανάγκες μας τις βάζει στην ζυγαριά του “κόστους”, απέναντι σε αυτούς που θα γίνουν το μακρύ χέρι της εφαρμογής αυτών των σχεδιασμών, απέναντι σε αυτούς που τις ανάγκες μας θα τις κρίνου πάντα σαν “πολυτέλεια”,εμείς θα είμαστε και θα παραμείνουμε η μοναδική φωνή των συμφερόντων των δημοτών, η μόνη φωνή σύγκρουσης με αυτές τις πολιτικές, η μόνη γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση!

Τα άτομα που απαρτίζουν τον συνδυασμό είναι άτομα που βρεθήκαμε μαζί σε αυτούς τους αγώνες, είναι άτομα που μπαίνουν στην μάχη με πλήρη ανιδιοτέλεια, όχι για την μάχη του “προσωπικού σταυρού”, πολλές φορές θυσιάζοντας ακόμα και αυτόν, αλλά βάζοντας μπροστά την ανάγκη της συλλογικής πάλης και αντίδρασης. Χωρίς ναρκισσισμούς και αυτοπροβολή,Χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς ταξίματα και υποσχέσεις. Άτομα που δεν ξεπουλήθηκαν, δεν εκβιάστηκαν, δεν εξαγοράστηκαν. Άτομα που δεν “επιλέχθηκαν” με ψηφοθηρικούς όρους, Χωρίς πλάτες χορηγών και χρηματοδοτών. Χωρίς διαφημιστές, σελίδες και Μέσα στο πλευρό τους. Χωρίς δεσμά προς επιχειρηματικά συμφέροντα, ντόπια ή μη. Χωρίς πολιτικά δεσμά με αυτά τα κόμματα που τσακίζουν τα συμφέροντα και τις ανάγκες μας! Αυτοί είναι πραγματικά ανεξάρτητοι υποψήφιοι!

Το ερώτημα και το κριτήριο ψήφου δεν είναι λοιπόν ποιος θα εφαρμόσει καλύτερα αυτούς τους σχεδιασμούς. Δεν είναι το αν ο Δήμος θα δουλεύει για να υπηρετεί τον Α ή Β επιχειρηματία, δεν είναι το αν οι απευθείας αναθέσεις και προμήθειες θα πηγαίνουν στον έναν ή στον άλλον εργολάβο ιδιώτη. Δεν είναι το αν είναι, ξάδερφος ή θείος, “καλό παιδί” ή αν θα πάρει μετάθεση…

Το κριτήριο θα είναι αν για μια ακόμη φορά θα “φάμε” την καραμέλα του δήθεν “ανεξάρτητου συνδυασμού” που για το “καλό του τόπου βάζει στην άκρη χρώματα και όσα τους χωρίζουν” και στην ουσία βάζουν στη μέση το μόνο που τους ενώνει: Την πλήρη πολιτική ταύτιση, την πλήρη συμφωνία με αυτές τις πολιτικές, με αυτές τις αποφάσεις που με τέτοια επιχειρήματα παίζουν στην πλάτη μας χρόνια τώρα και μαυρίζουν τις ανάγκες μας για την τσέπη τωνλίγων. Αυτό είναι το χρώμα που τους ενώνει.

Το κριτήριο θα είναι αν για πρώτη φορά, θα σηκώσουμε ανάστημα και θα βάλουμε φρένο σε όλες αυτές τις πολιτικές και τους πολιτικάντηδες τους. Αν θα βάλουμε για κριτήριο ψήφου τις πραγματικές ανάγκες μας και θα βάλουμε στόχο την διεκδίκηση τους! Κόντρα στους εφαρμοστές τους και στα κόμματά τους! Το πρώτο βήμα έγινε με την κατάθεση του συνδυασμού, προχωράμε με τα πόδια γερά στο έδαφος και τις γροθιές μας σφιγμένες!

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αμυνταίου

Υποψήφιος Δήμαρχος: Κυριάκος Ελευθεριάδης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:

ΓΙΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ)

ΓΚΕΛΗ ΕΡΜΙΟΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΛΕΧΟΒΟΥ)

ΓΚΗΡΜΠΑ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ)

ΓΟΥΡΖΟΥΛΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΦΙΛΩΤΑ)

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ)

ΖΑΡΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΕΤΟΥ)

ΖΕΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΝΥΜΦΑΙΟΥ)

ΚΑΤΡΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΦΙΛΩΤΑ)

ΚΕΡΛΟΒΑ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΦΙΛΩΤΑ)

ΚΕΡΛΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΦΙΛΩΤΑ)

ΜΑΛΛΙΑΡΟΥ ΜΑΡΘΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ)

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ (ΦΙΛΩΤΑ)

ΜΗΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΒΑΡΙΚΟΥ)

ΜΟΥΡΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ)

ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ (ΦΙΛΩΤΑ)

ΜΠΕΛΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ)

ΜΥΛΩΝΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ (ΑΕΤΟΥ)

ΠΑΝΤΕΛΑ ΑΝΑΣΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ (ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ)

ΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΕΤΟΥ)

ΠΑΡΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ)

ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ ΑΡΘΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ (ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ)

ΣΙΩΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ (ΑΕΤΟΥ)

ΣΜΥΡΝΙΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΤΖΕΝΗ) ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ)

ΤΖΕΚΗ ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ (ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ)

ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΦΙΛΩΤΑ)

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΥ ΤΑΤΙΑΝΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ (ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ)

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ:

ΙΝΤΖΙΡΟΓΛΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΣΑΛΚΟΣ ΘΕΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΧΑΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

ΧΑΤΖΗΤΡΥΦΩΝΟΣ ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΙΩΝ:

ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ:

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΛΗΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ ΣΥΖ. ΧΡΗΣΤΟΥ

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΕΤΟΥ:

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΓΑΠΗ ΣΥΖ. ΘΩΜΑ

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΣΩΜΑΤΑΚΗ ΑΝΝΑ ΣΥΖ. ΠΕΤΡΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΠΡΟΓΕΙΩΝ:

ΧΑΜΠΗΛΟΜΑΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΛΤΟΝΕΡΩΝ:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΣΟΥΜΕΛΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΙΚΟΥ:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

ΓΚΕΡΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΖΙΑΝΑ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ:

ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΙΜΝΟΧΩΡΙΟΥ:

ΧΑΡΑΤΖΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ:

ΓΑΝΙΤΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΤΖΕΝΗ) ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΚΟΥΡΤΗ ΖΩΙΤΣΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΥΜΦΑΙΟΥ:

ΠΑΠΑΔΑΜΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ:

ΓΚΙΟΖΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΡΕΠΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΩΜΑΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΩΝΑ:

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΛΗΜΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ:

ΠΑΡΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΑΝΟΥ:

ΜΠΑΤΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΩΤΑ:

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΕΡΛΟΒΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΥΖ. ΙΩΑΝΝΗ

ΧΑΝΤΖΗ ΓΟΥΡΖΟΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ