- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Δήμος Αμυνταίου: Η Συμέλα Γιαννιτσοπούλου απαντά στον Γιάννη Λιάση

Κύριε συνυποψήφιε Δήμαρχε Γιάννη Λιάση,

Δε θα μπω στη λογική της προσωπικής αντιπαράθεσης και των προσωπικών και υβριστικών χαρακτηρισμών που μου αποδώσατε στο τελευταίο δελτίο τύπου του συνδυασμού σας, που υπογράφετε ο ίδιος, χρησιμοποιώντας εκφράσεις εναντίον μου που δε συνάδουν με τον χαρακτήρα σας, αλλά και με τη μέχρι σήμερα κοινωνική μας σχέση. Είμαι υποχρεωμένη, όμως, να επισημάνω πως το debate που έχω ζητήσει στο Πνευματικό Κέντρο εδώ και δύο εβδομάδες δεν είναι προσωπική αντιπαράθεση των τριών υποψηφίων Δημάρχων. Είναι οι θέσεις των υποψηφίων για τη τόσο μεγάλη θέση ευθύνης που διεκδικούμε για τα επόμενα πέντε χρόνια, είναι οι θέσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας, είναι οι θέσεις για την ανάπτυξη του Αμυνταίου, είναι οι θέσεις για το τι πρεσβεύει ο καθένας από εμάς για την επόμενη ημέρα.

Κύριε Γιάννη Λιάση,

Είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω και για τους προσωπικούς λόγους που επικαλεστήκατε για τη μη αποδοχή σας στον δημόσιο διάλογο στο Πνευματικό Κέντρο. Δεν έχετε αλλάξει σε καμία περίπτωση το πρόγραμμα του συνδυασμού σας για τις επόμενες ημέρες. Συμπάσχουμε κι εμείς, όπως και όλη η κοινωνία, για τον χαμό ενός ανθρώπου που όλοι γνωρίζαμε προσωπικά και είχαμε έρθει κοντά του λόγω και της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε ότι και αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως τελευταία δικαιολογία, γιατί προηγήθηκαν και πολλές άλλες.

Κύριε Λιάση,

Αν επιθυμείτε τον δημόσιο διάλογο, μπορούμε αντί των Κεντρικών Ομιλιών, μονολόγων ουσιαστικά, των υποψηφίων Δημάρχων, να γίνει παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και των τριών υποψηφίων και να ακολουθήσει ένας δημόσιος διάλογος με συντονισμό και θεματολογία για τα οποία θα αποδεχθούμε πλήρως τις προτάσεις σας.

Περιμένουμε το συντομότερο απάντησή σας. Οποιαδήποτε και να είναι αυτή, καλόν αγώνα να έχουμε και καλά αποτελέσματα για τον Δήμο Αμυνταίου.

Με εκτίμηση,

Υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου

Συμέλα Γιαννιτσοπούλου