- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του εκλεγμένου συμβούλου της δημοτικής κοινότητας Φλώρινας Παντελή Παπαδημητρίου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και με έκριναν άξιο να τους εκπροσωπήσω ως σύμβουλος στην δημοτική κοινότητα Φλώρινας.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Δήμαρχό μας, κ. Βασίλη Γιαννάκη, για την επανεκλογή του, αλλά κυρίως για το ήθος και την έντιμη πολιτική στάση του, την οποία διατήρησε και διατηρεί καθ’ όλη την πολιτική του πορεία. Παράλληλα, τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και με συμπεριέλαβε στην άξια ομάδα του. Νιώθω περήφανος που αποτέλεσα μέλος ενός εξαιρετικού ψηφοδελτίου και συγχαίρω όλες τις συνυποψηφίους μου και όλους τους συνυποψηφίους μου για τον τίμιο αγώνα που δώσαμε και έφερε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον συνδυασμό μας.

Ιδιαίτερα στους Δημοτικούς Συμβούλους που εξελέγησαν εύχομαι καλή δύναμη και μια δημιουργική θητεία.

Από την πλευρά μου δεσμεύομαι να εργαστώ με πάθος και μεράκι για την Φλώρινά μας που τόσο αγαπάμε και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Στόχος μου να μεταδώσω από τη θέση ευθύνης που μου αναλογεί τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία μου ως δημοτικός υπάλληλος στους νεότερους συμβούλους που εξελέγησαν.

Τέλος, θα είναι παράλειψή μου αν δεν εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τη σύζυγό μου και τον γιο μου, που πάντοτε με στηρίζουν.

Παντελής Παπαδημητρίου