- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Strawbar, το ελληνικό απόσταγμα στην BCB Berlin

Το STRAWBAR συνεχίζει το επιτυχημένο του ταξίδι στη διεθνή έκθεση BCB του Βερολίνου, που θα λάβει χώρα από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου στο stand 11.1C31.

Η έκθεση Bar Convent Berlin (BCB) έχει διακριθεί για την παγκόσμια απήχησή της στον χώρο των ποτών και των μπαρ.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, παρουσιάζουμε τα δύο βραβευμένα αποστάγματά μας, STRAWBAR ORIGIN και STRAWBAR PLATINUM, τα οποία έχουν αποσπάσει βραβεία και επαίνους σε διεθνείς διαγωνισμούς στην Αγγλία, τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο. Οι παραπάνω διακρίσεις μας επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Το STRAWBAR ORIGIN διπλής απόσταξης και 40% abv χαρακτηρίζεται από απαλό αλκοόλ, λιπαρό σώμα και βελούδινο τελείωμα που ελευθερώνει νότες λουλουδιών αφήνοντας μία μακριά κομψή επίγευση φράουλας.

Το STRAWBAR PLATINUM, τριπλής απόσταξης, θερμό και λιπαρό στο στόμα και περιεκτικότητα αλκοόλ 45%, προσφέρει μία ανατρεπτική γευστική εμπειρία με πικάντικες νότες και έντονη μακριά επίγευση φράουλας.

Το STRAWBAR μπορεί να καταναλωθεί straight και αποτελεί ιδανικό digestif στο τέλος ενός γαστρονομικού δείπνου.

Ωστόσο, ο εκρηκτικός του χαρακτήρας το καθιστά ιδανικό ως βάση σε premium cocktails που έχουν επιμεληθεί Έλληνες και Άγγλοι mixologists.

Είμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή μας στην BCB του Βερολίνου και ανυπομονούμε να μοιραστούμε το πάθος μας για καινοτόμα και ανατρεπτικά spirits με τους επαγγελματίες του χώρου και τους λάτρεις των ποτών.