- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τα «αποκαλυπτήρια» του Ήφαιστου Φλώρινας

Την ομάδα της περιόδου 2023-2024 θα συστήσει στο κοινό της Φλώρινας  η διοίκηση του Ήφαιστου το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 11:00, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο Νέο Πάρκο.

Η ομάδα του Ήφαιστου που θα συμμετάσχει σε μια δύσκολη, αλλά συνάμα σπουδαία κατηγορία όπως η PRE LEAGUE ανδρών και καλεί φιλάθλους, χορηγούς,υποστηρικτές, φορείς και απανταχού Φλωρινιώτες να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να χειροκροτήσουν τους αθλητές που πρόκειται να εκπροσωπήσουν τον αθλητισμό της πόλης μας σε πανελλήνια εμβέλεια.

Ιδιαίτερη αίγλη στην εκδήλωση δίνει το γεγονός της παρουσίας του κάθε αθλητή που θα  συνοδεύεται από μέλη του ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας.

Μάλιστα, το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει και την ομάδα αγωνιζόμενη στο ΔΑΚ Φλώρινας, καθώς θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 φιλικός αγώνας με την ομάδα του Φοίνικα Πολίχνης με την είσοδο για το κοινό να είναι ελεύθερη.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι έχουν τεθεί σε κυκλοφορία οι νέες κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 (οι μπλε κάρτες στα 30€ και οι ασημί στα 50€), οι οποίες θα διατίθενται και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων το πρωί, αλλά και κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα στο ΔΑΚ Φλώρινας.