- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Δύο μετάλλια για την ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Πλούσια αθλητική δράση είχε η ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας το Σαββατοκύριακο 11/12 Νοεμβρίου. Μεγάλη συμμετοχή και διακρίσεις είχε η ομάδα μας στο 5ο OPEN EΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κάτω των 10 ετών, που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά. Στο πρωτάθλημα αυτό η ομάδα του αγωνιστικού τμήματος κατέκτησε δυο μετάλλια από τους αθλητές  Τριανταφυλλίδου Ιωάννα και Καραμαρίδη Πέτρο  που κατέλαβαν την τρίτη θέση παίζοντας πολύ καλό τένις σε όλους τους αγώνες τους. Επίσης στους  8 καλύτερους πέρασαν οι αθλητές Κοΐδης Λάζαρος και Μάνου Μαρία και στους 16 οι αθλήτριες Μαρσέλου Κατερίνα και  Κοΐδου Άννα.

Επιπλέον το Σαββατοκύριακο αυτό η αθλήτρια Πετρίδου Βικτώρια έλαβε μέρος στο Βαθμολογούμενο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 OPEN στην Κατηγορία Αγόρια – Κορίτσια 16 ετών που πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο κατακτώντας μια θέση στην οχτάδα. Ενώ ο Ποστολίτσιν Χρήστος είχε μια εξαιρετική παρουσία στο Βαθμολογούμενο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 OPEN στην Κατηγορία Αγόρια – Κορίτσια 12 ετών που πραγματοποιήθηκε στην ΄Εδεσσα.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές που εξακολουθούν να κάνουν περήφανο τον σύλλογο μέσα από την παρουσία τους στον χώρο του τένις.

Χορηγοί της ομάδος

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ.