- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εκδρομή του Συλλόγου – Συνδέσμου Αποστράτων Νομού Φλώρινας σε Μετέωρα – Καλαμπάκα

Ο Σύλλογος μας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στις 10 Δεκεμβρίου 2023 στα Μετέωρα – Καλαμπάκα.

Αναχώρηση από το Νέο Πάρκο Φλώρινας στις 07:00 το πρωί και μετά από μια στάση ξεκούρασης στα Γρεβενά θα επισκεφτούμε την μοναδικού φυσικού κάλους & θρησκευτικού ενδιαφέροντος, περιοχή των Μετεώρων. Σήμα κατατεθέν της περιοχής το φυσικό φαινόμενο των κατακόρυφων βράχων, που λες και κρέμονται από τον ουρανό, στους οποίους είναι χτισμένα αξιόλογα βυζαντινά μοναστήρια με πολύτιμα θρησκευτικά και ιστορικά κειμήλια. Τα Μετέωρα αποτελούν διεθνή πολιτιστική κληρονομιά υπό την προστασία της UNESCO. Πρώτη επίσκεψη στο Μεγάλο Μετέωρο και στην συνέχεια πάμε στη Ι. Μονή Αγίου Στεφάνου και την Μονή Βαρλαάμ. Επόμενος προορισμός μας η πόλη της Καλαμπάκας, μια πόλη παραδοσιακή που είναι κτισμένη στις ρίζες των βράχων των Μετεώρων και στην αριστερή όχθη του Πηνειού ποταμού. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό, καφέ και βόλτα. Αναχώρηση το απόγευμα περίπου στις 17:00 για την πόλη μας Φλώρινα κάνοντας φυσικά την απαραίτητη στάση για ξεκούραση στα Γρεβενά.

ΤΙΜΗ : 10€ / άτομο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία του γραφείου Gaiganis Travel. Περιηγήσεις ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του ανωτέρου Γραφείου. Ασφάλεια αστικής ευθύνης – Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους σε μουσεία & Αρχαιολογικούς Χώρους. Φαγητά, ποτά, διασκεδάσεις και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:*Η σειρά εκτέλεσης του προγράμματος μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς παραλείψεις.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΑ:23850 22888 &6977096777

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.