- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικου στο Γυμνάσιο Αετού

Με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πλησιάζουν και μετά από πρόσκληση της σχολικής κοινότητας του Γυμνασίου Αετού, είχαμε την τιμή και τη χαρά, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, να υποδεχτούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικο στο σχολείο μας.

Για πολλοστή φορά ο Σεβασμιότατος απέδειξε την αγάπη του για τα παιδιά και το σχολείο μας με την άμεση ανταπόκρισή του στην πρόσκλησή μας.

Αξιοποιώντας τις ερωτήσεις των μαθητών/τριών, ο Σεβασμιότατος πέρασε μηνύματα αλληλεγγύης, ταπεινότητας, συγχώρεσης, καλοσύνης, ανθρωπιάς και αισιοδοξίας. Τον ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε σύντομα να επαναλάβει την επίσκεψή του!

Ευχαριστούμε επίσης, για την παρουσία τους, τον ιερέα του Αετού πατήρ Κωνσταντίνο, τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής του Δήμου Αμυνταίου κ. Λυπίτκα Νικόλαο, τον πρόεδρο του Αετού κ. Γκιουλέκα Κωνσταντίνο και τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων – κηδεμόνων του σχολείου κ. Μπασούρη Χρήστο, ο οποίος φρόντισε και τα κεράσματα στους καλεσμένους.

 

Εκ μέρους των εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών του Γυμνασίου Αετού
Ο Διευθυντής
Ραπτόπουλος Μιχαήλ