- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήρια του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας

Ευχαριστήριο προς  τους  Ιατρούς Γεώργιο Π. Λιατόπουλο, Ειδικό Ακτινολόγο και Δημήτριο Α. Κοκκώνη, Μαστολόγο, Ογκοπλαστικό, Χειρουργό Μαστού

Η διευθύντρια και ο Σύλλογος εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας ευχαριστούμε  θερμά τους εξαίρετους επιστήμονες Ιατρούς, Γεώργιο Π. Λιατόπουλο, Ειδικό Ακτινολόγο και  Δημήτριο Α. Κοκκώνη, Μαστολόγο, Ογκοπλαστικό, Χειρουργό Μαστού,για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, παρά τον φόρτο των υποχρεώσεών τους, να είναι ομιλητές στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο Τομέας Υγείας και Πρόνοιας του σχολείου μας,  με θέμα «Ενημερώσου για τον καρκίνο του μαστού. Η πρόληψη είναι Ζωή».

Οιγιατροί   ανέπτυξαν το θέμα εμπεριστατωμένα, με αμεσότητα και απλότητα. Επεσήμαναν  τη σημαντική αξία της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, καθώς και της πρώιμης διάγνωσης που είναι παράγοντες καθοριστικοί για την θεραπεία της νόσου.Είναι πολύ σημαντικό άριστοι επιστήμονες με υψηλή ιατρική κατάρτιση και σεβασμό στον ασθενή,  να μοιράζονται ανιδιοτελώς μαζί μας γνώσεις και  εμπειρίες.

Η Διευθύντρια  του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας
Μακατσώρη Αγγελική

 

Ευχαριστήριο τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου «Φαίδων»

Η διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας, ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση του «Ξενοδοχείου Φαίδων», για την φιλοξενία της Ημερίδας που διοργάνωσε το σχολείο μας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου και για την άριστη συνεργασία.

Η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας
Μακατσώρη Αγγελική