- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κήρυξη αποχής από τον Δικηγορικό Σύλλογο Φλώρινας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας συνεδρίασε εκτάκτως την 2-11-2023 και αποφάσισε ομόφωνα:

Διαμαρτύρεται έντονα για την σχεδιαζόμενη άδικη φορολογική επίθεση σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας των Δικηγόρων και γενικά των ελευθέρων επαγγελματιών,την ίδια ώρα που οι προκλητικές φοροαπαλλαγές βαφτίζονται ως «επενδυτικά κίνητρα».

Καταδικάζει την μεθοδευμένη πρακτική κοινωνικού αυτοματισμού με την οποία προσπαθεί και η παρούσα κυβέρνηση να επιβάλει τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις και καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους να αποδοκιμάσουν τέτοιες ενέργειες παραπληροφόρησης.

 Διεκδικεί αφορολόγητο όριο, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, εξορθολογισμό των ασφαλιστικών εισφορών, ικανοποίηση των σταθερών αιτημάτων του κλάδου.

Καλεί όλους τους φορείς των ελευθέρων επαγγελματιών σε συντονισμό της δράσης τους και ενημέρωση της κοινής γνώμης για το απαράδεκτο νομοσχέδιο.

Συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 για να καθορίσει ι την παραπέρα στάση του Συλλόγου.

Αποφασίζει την αποχή των Δικηγόρων μελών του ΔΣΦ από τα καθήκοντα τους την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Στ. Καραντζίδης
Ο Γ. Γραμματέας
Ιωάννης Γεω. Ιωαννίδης