- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Με δύο ταινίες συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Οι προβολές μας συνεχίζονται με 2 ακόμη ταινίες: με την ταινία κινουμένων σχεδίων «ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 3 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ» και την ταινία τρόμου «ΠΕΝΤΕ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟΥ ΦΡΕΝΤΙ»!

ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 3 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ (ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 3 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/11: 18.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/11: 18.00

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/11: 18.00

Γενική είσοδος 6 ευρώ

Σκηνοθεσία: Walt Dohrn & Tim Heitz

Σενάριο: Jonathan Aibel, Glenn Berger & Elizabeth Tippet

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Τερζάκης, Δημήτρης Μπαμπανιώτης, Τάσος Νταπαντάς, Κωνσταντίνος Τσουμπάρης, Ελένη Μπίκου

Διάρκεια: 92 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι (#broppy)! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Bn37gbPYoas

ΠΕΝΤΕ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟΥ ΦΡΕΝΤΙ (FIVE NIGHTS AT FREDDY’S)

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/11: 21.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/11: 21.00

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/11: 21.00

ΤΡΙΤΗ 14/11: 21.00

Σκηνοθεσία: Emma Tammi

Σενάριο: Scott Cawthon, Seth Cuddeback & Emma Tammi

Ηθοποιοί: Matthew Lillard, Josh Hutcherson, Mary Stuart Masterson, Elizabeth Lail, Kevin Foster, Kat Conner Sterling, Jess Weiss, Jessica Blackmore

Διάρκεια: 110 λεπτά

Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ

Το επιτυχημένο και ανατριχιαστικό παιχνίδι τρόμου μετατρέπεται σε μια κινηματογραφική ταινία που θα σας παγώσει το αίμα αφού η Blumhouse – παραγωγός εταιρεία των M3GAN, Νεκρό Τηλέφωνο και Ο Αόρατος Άνθρωπος- μεταφέρει το Πέντε Νύχτες στου Φρέντι στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός ταλαιπωρημένου νυχτοφύλακα, ο οποίος ξεκινά να εργάζεται στην πιτσαρία Φρέντι Φάζμπεαρ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του μέρας στη δουλειά, συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Φρέντι θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=mYtB_TBMSYk

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ