- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Βόλεϊ: Ηττήθηκε στο Αίγιο ο Ήφαιστος

Δυστυχώς, δεν κατάφερε να επιστρέψει στη Φλώρινα με κάποιον βαθμό ο ΉΦΑΙΣΤΟΣ, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1 στο Αίγιο Αχαΐας από την τοπική ομάδα του ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, η οποία μάλιστα φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας πετυχαίνοντας την 3η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ έμεινε πίσω στο σκορ στην αρχή του αγώνα με 7-2 και 10-5, πλησίασε στο 17-15 και 21-18 για να κλείσει το 1ο σετ με 25-21 υπέρ των γηπεδούχων. Στο 2ο σετ η ομάδα της Φλώρινας έβγαλε αντίδραση και διατηρώντας ένα προβάδισμα 3-4 πόντων ισοφάρισε σε 1-1 κερδίζοντας το σετ με 25-27. Οι γηπεδούχοι όμως ανέβασαν την απόδοσή τους στο 3ο κ 4ο σετ και με πρωταγωνιστές τους δυο Βραζιλιάνους αθλητές, το καλό σέρβις αλλά και εξαιρετικές αμυντικές ενέργειες κατέκτησαν τα σετ με 25-21 και 25-14.

O Ήφαιστος Φλώρινας οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Σύλλογο του Παναιτωλικού για την παραχώρηση του γηπέδου του για την προπόνηση της ομάδας μας το απόγευμα της Παρασκευής στο Αγρίνιο καθώς και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου PREMIER, Κο Σπύρο Φλώρο, για όλες τις παροχές κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην πόλη του Αγρινίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ο. ΑΙΓΑΙΛΕΩΝ (Παπαδόπουλος) Μουρτζης, Γκιμαράες, Λιβαθηνός, Βασιλάκος, Φερνάντεζ, Μαυραγανης, Καραγεωργίου (λ) / Δασκαλόπουλος, Συρρος, Πατρινός

ΑΠΣ HΦΑΙΣΤΟΣ (Γκολιτσης) Χατζόπουλος, Γαληροπουλος, Ντεφο, Δημητριάδης, Γκορτανιουκ, Νακχαι , Αντώνιαδης (λ) / Καρακασιδης, Γρηγοριάδης, Χρυσάφης, Καλλέργης, Τσεμπεριδης (λ)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ 3-2

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΌΣ – ΟΦΗ 0-3

ΑΡΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 3-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ 3-0

ΑΙΓΑΛΕΩΝ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 3-1