- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Βόλεϊ: Νίκη στην Αλεξανδρούπολη για τον Ήφαιστο Φλώρινας

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο Πρωτάθλημα της PRE LEAGUE και μάλιστα μέσα στην Αλεξανδρούπολη πήρε ο Ήφαιστος Φλώρινας, ο οποίος, αν και προηγήθηκε με 0-2 σετ στην έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, χρειάστηκε το 5ο σετ για να βγει νικητής της αναμέτρησης.

Με τους Γαληρόπουλο και Ντεφό να σκοράρουν κατά βούληση αλλά και συνολικά με μια εξαιρετική εικόνα στην άμυνα, η ομάδα της Φλώρινας έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα σημεία του παιχνιδιού και «δραπέτευσε» με το διπλό από τη δύσκολη έδρα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Ήρθε όμως η ώρα που η ομάδα της Φλώρινας θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της, αφού το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 17:30 υποδέχεται στο ΔΑΚ Φλώρινας την ομάδα του Πανερυθραϊκού.

Η ομάδα της πόλης μας ελπίζει στη στήριξη του φίλαθλου κοινού της Φλώρινας προσδοκώντας να αγωνιστεί σε ένα γεμάτο από κόσμο γήπεδο.

Τα σετ του αγώνα:16-25, 24-26, 25-21,25-19, 8-15

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): Παπάζογλου, Καβαρατζής, Κυριακίδης, Κεσκίνης, Δημητριάδης, Μπουφίδης / Γκοτσίδης (λ), Ποιμενίδης (λ), Βαφειάδης, Μπατίλης, Στοϊλούδης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Σπύρος Γκολίτσης): Δημητριάδης, Χατζόπουλος, Καλλέργης, Νακχάι, Γαληρόπουλος, Ντεφό / Αντωνιάδης (λ), Τσεμπερίδης (λ), Γκόρτσανιουκ, Σδραυκάκης, Χρυσάφης, Ιωαννίδης.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-1

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΉΦΑΙΣΤΟΣ 2-3

ΑΙΓΙΟ – ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΦΑΛΗΡΟΥ 1-3

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΌΣ – ΑΡΗΣ 0-3

ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ – ΟΦΗ 0-3