- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Διαδικτυακό σεμινάριο για το πρόγραμμα «Αειθαλεία»

Όπως είχε ανακοινωθεί σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου των υπευθύνων του Γραφείου Εθελοντισμού, ο Δήμος Φλώρινας μέσω του Γραφείου Εθελοντισμού συμμετέχει στην υλοποίηση του προγράμματος «ΑΕΙΘΑΛΕΙΑ – Ολιστικό πρόγραμμα για τον εθελοντισμό ατόμων τρίτης ηλικίας και την ενεργό συμμετοχή τους στα κοινά».

Σε αυτό το πλαίσιο, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, και κατά τις ώρες 18:00΄ – 19:30΄ θα πραγματοποιηθεί το 5ο webinar (διαδικτυακό σεμινάριο),  προκειμένου οποιοσδήποτε το επιθυμεί, να λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή του στο εν λόγω πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εθελοντικές δράσεις με πρωταγωνιστές, δημιουργούς και αποδέκτες συμπολίτες μας ηλικίας 55+ ετών, χωρίς όμως να αποκλείονται και όσοι βρίσκονται, σε πιο νεαρή ηλικία και έχουν προοπτική συνταξιοδότησης.

Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος του «Αειθαλεία», ενός φιλόδοξου προγράμματος που σκοπεύει στην καθιέρωση της ενεργού γήρανσης ως καλής πρακτικής υγείας και ποιότητας ζωής.

Μέσα από την ενεργητική συμμετοχή και τον εθελοντισμό, το Πρόγραμμα προωθεί και αναδεικνύει το Ευ Ζην στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Σύνδεσμος παρακολούθησης

Έρευνα