- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Διεθνής διάκριση για τη Φλωρινιώτισσα ζωγράφο Ζάνα Βόσσου στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ

Στην τελετή παρουσίασης του USA Biennale Tour και του Leaders of Art International Awards που πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Hilton Washington DC του Embassy Suites Hilton DC η Ζάνα Βόσσου μαζί με περισσότερους από 500 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο επιλέχθηκαν προσεκτικά από την επιστημονική επιτροπή του Ιδρύματος Effect Artedi Palermo.

Μέσα από πίνακες, γλυπτά, φωτογραφίες και εννοιολογικά έργα τέχνης, οι καλλιτέχνες εξερευνούν παγκόσμια θέματα, εκφράζουν προσωπικά όνειρα και ζητούν βαθιά προβληματισμό. Κάθε κομμάτι έχει επιλεγεί προσεκτικά, αντιπροσωπεύει ένα στυλ θεμάτων και τεχνικών που συγκλίνουν για να δημιουργήσουν μια εξαιρετική οπτική εμπειρία.

Η Ζάνα Βόσσου συμμετείχε και αποκόμισε το βραβείο “Leaders Protagonists of Art at Washington” για την καλλιτεχνική της αξία με το έργο της “RedFlow”. Ένα έργο από μελάνι σε καμβά.

H βράβευση πραγματοποιήθηκε σε μία κομψή τελετή σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της παγκόσμιας μητρόπολης παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.