- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο της B&T Composites στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας

Η εταιρία μας, η B&T, όπως κάθε χρόνο, κλείνει τη χρονιά αφήνοντας μια γλυκιά αίσθηση!

Η φιλοξενία φοιτητών των Πολυτεχνικών Σχολών μας, έχουν γράψει ιστορία.

Φέτος, πήραμε μια διαφορετική, πολύ σημαντική και καινοτόμα πρωτοβουλία.

Η B&T στις 24-25 Νοεμβρίου διοργάνωσε για πρώτη φορά ένα μοναδικό, τεχνολογικό event, θέτοντας στο επίκεντρο την καινοτομία, την τεχνολογία, τη μετρολογία και τη φωτονική. Το διήμερο πάντρεψε την επιστήμη, την τεχνολογία, την καινοτομία με την τέχνη, τον πολιτισμό, τη γνώση και την απόλαυση, γεμίζοντας τους συμμετέχοντες με αξέχαστες αναμνήσεις και εντυπώσεις.

Η καλύτερη ξεκούραση μετά από την πρώτη, γεμάτη μέρα επιτεύχθηκε μέσα από την επίσκεψη μας στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Φλώρινας που ήταν περισσότερο από μια απλή εμπειρία – ήταν ένα αληθινό ταξίδι στον κόσμο της τέχνης, γεμάτο συναισθηματικές και αισθητικές εντυπώσεις.

Όπως έχει πει ο Γάλλος ζωγράφος και γλύπτης Edgar Degas,  “Η τέχνη δεν είναι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που κάνεις τους άλλους να δουν”.

Ο πρόεδρος του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Ανδρέας Τσώκας με την εξαιρετική του παρουσίαση, και η ψυχή του Μουσείου Ρήνα Μηλώση μας βοήθησαν, μετά από μια δύσκολη μέρα να επιτύχουμε ακριβώς αυτό. Να δούμε! Να δούμε το Μουσείο ως ένα παράθυρο με μια εκπληκτική ποικιλία έργων, καθενός με τη δική του μοναδική ιστορία και εκφραστική δύναμη. Να δούμε κάθε έργο τέχνης και να σκεφτούμε, να ανακαλύψουμε τη δική του μοναδική ομορφιά.

Η ανταπόκριση από τους συμμετέχοντες ήταν ενθουσιώδης, και η παρουσίαση ενώπιον των νέων μηχανικών συνέβαλε στη δημιουργία μιας εποικοδομητικής και ενδιαφέρουσας ατμόσφαιρας.

Ανδρέα και Ρήνα σας ευχαριστούμε που με την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και την ανεξάντλητη ενέργεια σας, κάνατε την επίσκεψη μας στο Μουσείο, τόσο επιτυχημένη.