- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Χιονοδρομικού Κέντρου Πισοδερίου Φλώρινας προς τον βουλευτή Σταύρο Παπασωτηρίου

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου Πισοδερίου Φλώρινας, θέλουμε να  ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή Φλώρινας κ. Σταύρο Παπασωτηρίου  για την πολύτιμη και καθοριστική συμβολή του στην έκδοση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου, από τον ΕΟΤ.

Το Χιονοδρομικό μας Κέντρο, πραγματοποίησε έγκαιρα όλες τις απαραίτητες και προβλεπόμενες συντηρήσεις και έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι από διαπιστευμένη εταιρεία.

Οι ενέργειες του βουλευτή και η επίμονη και συνεχής επικοινωνία που είχε με το Υπουργείο Τουρισμού οδήγησαν στην επιτάχυνση των διαδικασιών για την απόκτηση του πολυπόθητου Σήματος Λειτουργίας. Χωρίς την στήριξή του ίσως να μην ήταν δυνατή η έναρξη λειτουργίας μας την περίοδο των γιορτών, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τουρισμό και την οικονομία όλης της περιοχής.

Με την ευκαιρία θέλουμε επίσης να επισημάνουμε ότι στα τόσα χρόνια λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Πισοδερίου, ο κ. Παπασωτηρίου είναι από τους ελάχιστους πολιτικούς της περιοχής μας που από την πρώτη μέρα της θητείας του, δείχνει άμεσα και αποτελεσματικά το αμέριστο ενδιαφέρον του για την ομαλή λειτουργία του. Είναι συνεχώς δίπλα μας και στηρίζει έμπρακτα και τη δική μας προσπάθεια, όπως και όλης της επιχειρηματικής κοινότητας της Φλώρινας, για την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Προσδοκούμε στη συνέχιση της εποικοδομητικής μας συνεργασίας και ελπίζουμε πως με τη θετική του συνεισφορά θα προωθηθούν επιτέλους  ο σχεδιασμός και οι επενδύσεις για την πλήρη ανάπτυξη και αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου, προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

Η περιοχή μας έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει σημαντικός τουριστικός προορισμός και η παρουσία ανθρώπων όπως ο βουλευτής Σταύρος Παπασωτηρίου αποτελεί εγγύηση σε αυτή την προοπτική.

Τον ευχαριστούμε και πάλι θερμά.

Με εκτίμηση