- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Όλοι διαφορετικοί – όλοι ίσοι: Επίσκεψη του Γυμνασίου – Λ.Τ. Λαιμού Πρεσπών στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Φλώρινας

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Λαιμού Πρεσπών πραγματοποιήσαμε διδακτική επίσκεψη στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) Φλώρινας.

Με χαρά γνωρίσαμε τους μαθητές, τις μαθήτριες, όπως και το εκπαιδευτικό και το ειδικό προσωπικό του σχολείου, συνειδητοποιώντας παράλληλα το σπουδαίο έργο που επιτελείται καθώς και τις πολύτιμες δεξιότητες ζωής που αποκτούν τα παιδιά εκεί. Συνάμα πραγματοποιήσαμε κοινές δράσεις (παιχνίδια, παρασκευή γλυκισμάτων κ.α), δείχνοντας έμπρακτα ότι η ανθρωπιά και η καλοσύνη είναι πάνω από θεσμούς, κανόνες και νόμους. Στο τέλος της υπέροχης αυτής συνεργασίας ανταλλάξαμε δώρα, για να επισφραγίσουμε την καλή σχέση που εδραιώσαμε.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου- Λ.Τ. Λαιμού ευχαριστούν θερμά τόσο τη Διευθύντρια κυρία Μαρία Οκουτσίδου όσο και τους συναδέλφους του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία και ευελπιστούμε να το ανταποδώσουμε σύντομα στις Πρέσπες και στο σχολείο μας.

Για το σύλλογο διδασκόντων του Γυμνασίου- Λ.Τ. Λαιμού
Ο Διευθυντής
Ιωάννης Ν. Βελονάκης