- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων Σχολής Γεωπονικών Επιστημών (pics)

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Θεοδουλίδη, η τελετή Ορκωμοσίας των Διπλωματούχων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παραγωγικών Ζώων και Άγριας Πανίδας» και των Αποφοίτων του πρώην τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων.

Την όμορφη τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήριος Βόσδου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Χάτζιος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας, κ. Σάββας Σαπαλίδης.

Την κεντρική αποχαιρετιστήρια ομιλία εκφώνησε ο Κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, Καθηγητής κ. Φωκίων Παπαθανασίου, ο οποίος προέτρεψε τους αποφοίτους να θέσουν στόχους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Ανέφερε επίσης ότι οι Καθηγητές θα είναι πάντα δίπλα τους σε ότι χρειαστούν. Σύντομο χαιρετισμό στους Διπλωματούχους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές/τριες απηύθυνε ο Επίκουρος Καθηγητής, κ Ιωάννης Γιάντσης, ο οποίος τόνισε την αξία της διαρκούς επικαιροποίησης των γνώσεων.

Συγκινητικός ήταν ο σύντομος λόγος του Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Ιωάννη Τσακίρη για τη σπουδαία προσωπικότητα και τον ευγενή χαρακτήρα του αδικοχαμένου φοιτητή κ. Κωνσταντίνου Άγιου. Είχε προηγηθεί η υπογραφή τριετούς μνημονίου συνεργασίας για την απονομή υποτροφιών στη μνήμη του Κωνσταντίνου, μεταξύ της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Στην τελετή Ορκωμοσίας παρευρέθησαν ο πατέρας του Κωνσταντίνου και οι εκπρόσωποι της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.

Η Σχολή και η πόλη της Φλώρινας νιώθει τους αποφοίτους μέλη της δικής τους οικογένειας και τους ευχόμαστε υγεία και καλή σταδιοδρομία!