- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τριήμερο εορταστικό πρόγραμμα από την Φωτιά Χαμάμ

Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία σας προσκαλούμε και φέτος στο εορταστικό πρόγραμμα που διοργανώνει η Φωτιά Χαμάμ.

Από σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 18.00 το ρυθμό δίνουν γνωστοί Djs της περιοχής μας σε ένα μοναδικό πάρτι για μικρούς και μεγάλους. Αύριο Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου από τις 20.00 η μπάντα «Μουσικόραμα» μας ξεσηκώνει με τα παραδοσιακά ηχοχρώματα της Φλώρινας, σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στις ρίζες του τόπου μας. Η βραδιά αναμένεται μεγάλη… για αυτό θα ακολουθήσει ένα ξεσηκωτικό After Party με τον Dj Petidis.

Το γιορτινό τριήμερο κορυφώνεται ανήμερα των Φωτιών, 23 Δεκεμβρίου, στη μεγάλη γιορτή της Φλώρινας. Από τις 23.00 θα ξεκινήσουμε το ζέσταμα υπό τους ήχους του Dj Petidis και λίγα δευτερόλεπτα πριν σημάνουν μεσάνυχτα όλοι μαζί θα κάνουμε την αντίστροφη μέτρηση για το φαντασμαγορικό άναμμα της Φωτιάς μας. Η βραδιά θα είναι γεμάτη με φως, μουσική, χορό, φαγητό, ποτό, καλή παρέα, εορταστική διάθεση μέχρι…όσο αντέξουμε.

Χαμός θα γίνει, να ‘ρθείτε! Να γίνουμε όλες και όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα, να ρίξουμε στη φωτιά ό,τι μας πίκρανε τη χρονιά που πέρασε και να ενώσουμε τις ευχές μας για ένα πιο φωτεινό 2024.

Το σημείο συνάντησης και φέτος, λοιπόν, είναι ένα: Φωτιά Χαμάμ (πίσω από τα Δικαστήρια).