- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Βόλεϊ: Με ολική ανατροπή ήρθε η νίκη για τον Ήφαιστο

Παρόλο που η ομάδα της Φλώρινας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής απέναντι στον  Πανερυθραϊκό, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η ομάδα της Ερυθραίας κατάφερε να πάρει τα 2 πρώτα σετ παίζοντας εκπληκτική άμυνα, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Με την είσοδο του Μάρκου Καλλέργη στη θέση του Ντέρικ Ντεφο αλλά και τον Ζένια Γκορτανιουκ να παίρνει στις πλάτες του μεγάλο μέρος των επιθέσεων του Ήφαιστου, ήρθε η ισοφάριση σε 2-2 σετ.

Με την ένθερμη υποστήριξη του κόσμου που γέμισε για άλλη μια φορά το ΔΑΚ αλλά και την ψυχολογική ανάταση των αθλητών της Φλώρινας το 5ο σετ ήταν καθαρά θέμα χρόνου να καταλήξει στα χέρια των γηπεδούχων, δίνοντας τους τη νίκη και τους δύο βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΉΦΑΙΣΤΟΣ αγωνίζεται στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την ομάδα του ΑΡΗ(στις 9 Δεκεμβρίου και ωρα 18:00 στο ΕΓ ΜΙΚΡΑΣ)

Οι συνθέσεις:

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Σπύρος Γκολίτσης): Δημητριάδης, Νακχάι, Γαληρόπουλος, Χατζόπουλος, Ντεφό, Γκόρτσανιουκ, / Αντωνιάδης (λ), Τσεμπερίδης (λ), Γρηγοριάδης, Ιωαννίδης, Καλλέργης, Σδραυκάκης, Καρακασίδης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Ουτζής): Κονίδης, Δημητούλης, Ρεστέμης, Μάρκου, Τασάκος, Δορδοκίδης / Αχιλλεόπουλος (λ), Δοροβάτας (λ), Παπαδόπουλος.

 

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

ΑΡΗΣ – ΟΦΗ 1-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΙΓΙΟ 3-1

ΦΛΟΙΣΒΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 3-0

ΗΡΑΚΛΗΣ- ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ 3-0

ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 3-2

Η βαθμολογία:

1. ΟΦΗ 10

2. ΑΙΓΙΟ 9

3. ΗΡΑΚΛΗΣ 8

4. ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΦΑΛΗΡΟΥ 8

5. ΑΡΗΣ 7

6. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7

7. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 6

8. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 4

9. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 1

10. ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ 0