- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας στον Μητροπολίτη

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας, στο νέο Μητροπολίτη Φλώρινας Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίο.

Εκ του Δ.Σ παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παπούλκας Χρήστος, ο Γ. Γραμματέας κ. Μούλας Αναστάσιος, ο ταμίας κ. Τσίτσης Αθανάσιος και τα μέλη κ. Μπάντης Στέργιος και κ. Παπαδοπούλου Γεωργία.

Η συνάντηση ήταν εγκάρδια, ακολουθώντας διάλογος και συζήτηση σε θερμό και φιλικό κλίμα, με ουσιαστική επικοινωνία.

 Η Διοίκηση του Συλλόγου, ενημέρωσε τον Σεβασμιότατο για το ιστορικό από ιδρύσεως του συλλόγου, παρουσιάζοντας τις διαχρονικές δράσεις στα κοινωνικά και πολυτεκνικά δρώμενα, τα οράματα και στόχους της παρούσας Διοικήσεως.

Επίσης υπήρξε ενημέρωση για την παρούσα κατάσταση σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τις πολύτεκνες οικογένειες και το διεκδικητικό πλαίσιο έναντι της Πολιτείας, καθώς οφείλει σε μια δύσκολη περίοδο, όπου το δημογραφικό αναδεικνύεται μείζον εθνικό ζήτημα, να ενισχύσει την κοινωνική και δημογραφική πολιτική υπέρ της οικογένειας, η οποία αποτελεί το κύτταρο της κοινωνίας.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος, άκουσε με ενδιαφέρον όλα τα ζητήματα και υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως, σε όλα τα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο μας και γενικότερα τον Πολυτεκνικό κόσμο

Το Δ.Σ εκ μέρους του Συλλόγου Πολύτεκνων Φλώρινας, καλωσορίζει το Νέο Μητροπολίτη και εύχεται στον Σεβασμιότατο υγεία μακροημέρευση και δύναμη στο δύσκολο ποιμαντικό του έργο, απονέμοντας χαρά και ευλογία στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της ακριτικής Ι.Μ Φλώρινας.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ