- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για την Ελλάδα Φλώρινας

Μέσα σε ένα ιδανικό χειμωνιάτικο τοπίο, σήμα κατατεθέν του χειμώνα στην πόλη μας, η οικογένεια της Ελλάδας Φλώρινας έκοψε την καθιερωμένη ετήσια βασιλόπιτα του συλλόγου, το Σάββατο το πρωϊ στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Tsotakis Place.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα, παρευρέθηκαν σύσσωμα όλα τα τμήματα του συλλόγου, η διοίκηση και τα μέλη και οι γονείς, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Αθανάσιος Τάσκας και οι αντιδήμαρχοι Φλώρινας κ. Σοφία Φουδούλη Τζώτζη και κ. Κωνσταντίνος Ρόζας, ενώ η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε υπό τις ευλογίες του πάτερ Νικολάου Φορτομάρη.

Τα παιδιά που πέτυχαν το φλουρί ήταν οι Σμαλιός Ανδρέας από την κ14, Χαριλάου Χρήστος από την κ10 που παρέλαβαν τα δώρα τους από τον πρόεδρο και τους προπονητές του συλλόγου, και από το ανδρικό τμήμα ο Θωμαΐδης Χρήστος.

Οι τυχεροί της χρονιάς κέρδισαν από ένα οικογενειακό γεύμα στην ταβέρνα «Το Αγνάντι» στον Πολυπόταμο, δωροεπιταγές από τα καταστήματα αθλητικών ειδών Admiral ,μπάλες ποδοσφαίρου καθώς και ποδοσφαιρικά βιβλία, ένα όμορφο δώρο από τον καρδιολόγο κ. Νικήτα Κακαβά.

Ευχαριστούμε πολύ όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχόμαστε ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2024 με πολλά χαμόγελα και επιτυχίες.