- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κοπή βασιλόπιτας στην κοινότητα Τροπαιούχου (pics)

Η προχθεσινή βραδιά ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για εμάς αλλά και για όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της κοινότητας. Ήταν μια μεγάλη γιορτή που έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να βρεθούν όλοι μαζί, να χαρούν, να ανταλλάξουν ευχές και να ζήσουν όμορφες στιγμές!!!

Η αίθουσα του ενοριακού μας κέντρου ήταν γεμάτη κάτι που δείχνει την αγάπη σας σε εμένα αλλά και τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου. Ήταν όλα τόσο όμορφα, τόσο ξεχωριστά με πολλούς καλούς φίλους αλλά και επισήμους καλεσμένους που μας τίμησαν!!

Στην εκδήλωση μας παρευρέθηκε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσκας Αθανάσιος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μπέλτσος Αθανάσιος, ο κ. Κωνσταντινίδης Νικόλαος, η κα. Φουδούλη Τζώτζη Σοφία, η Γραμματέας του χωριού μας κα. Μπίρου Γεωργία και φυσικά ο Ιερέας του χωριού μας πατέρας Νικόλαος Φορτομάρης!!

Ότι και να πούμε είναι λίγο, η συγκίνηση μας μεγάλη, τόσο για την παρουσία σας όσο και για τον κόπο που έκαναν οι κύριες του χωριού μας να γεμίσουν τα τραπέζια μας με τα πεντανόστιμα εδέσματά τους!!!

Τυχερή της βραδιάς ήταν η κα. Πανοπούλου Μαρίνα η οποία έτυχε το φλουρί και το δώρο μας ήταν μια Δωροεπιταγή αξίας 120€ από το κατάστημα Euronics του κ. Νίτσου.
Ευχόμαστε στην τυχερή μας υγεία, ευλογία, αγάπη σε αυτήν και την οικογένεια της και η τυχερή βραδιά να την συνοδεύει όλο τον χρόνο!!!

Ευχαριστούμε και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή όπως, την βιομηχανία αναψυκτικών Φλώρινας Δινάκη για την δωρεά αναψυκτικών, τον φούρνο του χωριού μας και την κ. Κλεοπάτρα για την βασιλόπιτα που μας έφτιαξε, την κα. Έλενα για τα υπέροχα γλυκίσματα της για τους μικρούς μας φίλους και φυσικά την φωτογράφο μας Λεωνίδου Σοφία για το υπέροχο υλικό που μας χάρισε και παρακολουθείτε!!!

Χρόνια μας πολλά, χρόνια ευτυχισμένα και φυσικά αγαπημένα σε όλους μας!!!

Σας ευχαριστούμε μέσα από από την καρδιά μας!!!

Ο Πρόεδρος
και τα μέλη της
Κοινότητας Τροπαιούχου