- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συλλυπητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, και το προσωπικό της Διεύθυνσης εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη βαθιά μας θλίψη για την αδόκητη απώλεια της Σοφίας Αντωνιάδου, συναδέλφου εκπαιδευτικού εν ενεργεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.

Η Σοφία Αντωνιάδου υπήρξε μια εξαιρετική εκπαιδευτικός, με ευγένεια και καλοσύνη, που υπηρέτησε με συνέπεια για πολλά χρόνια στα Δημοτικά σχολεία της περιοχής Φλώρινας και όμορων περιοχών και προσέφερε τις εκπαιδευτικές της υπηρεσίες με αίσθημα ευθύνης και παιδαγωγικού ήθους.Ήταν μια υπέροχη μητέρα ενός κοριτσιού και ένας πολύ ζεστός και αλληλέγγυος άνθρωπος.

Η Σοφούλα, όπως την αποκαλούσαμε όλοι, αγωνίστηκε σκληρά στην προσωπική της ζωή, δοκιμάστηκε με την πρόωρη απώλεια του αγαπημένου της συζύγου σε πολύ νεαρή ηλικία και ταλανίστηκε με σοβαρά προβλήματα της υγείας της. Παρόλα αυτά, αντιμετώπισε όλη της τη ζωή με απαράμιλλη γενναιότητα και σθένος, υπηρετώντας όλες τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα της ζωής της με αγάπη, ζήλο και υπευθυνότητα.

Ευχόμαστε από καρδιάς ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της εκλιπούσας συναδέλφου και να χαρίσει παρηγοριά στην αγαπητή κόρη της και στους οικείους της. Καλό Παράδεισο, Σοφία μας.