- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ξιφασκία: Πρωταθλήτριες Ελλάδος οι νεάνιδες της Γ.Ε. Φλώρινας (pics)

Ένα πραγματικά μαγικό Σαββατοκύριακο μας χάρισαν οι αθλητές μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων στο Ξίφος Ασκήσεως! Δυνατές μάχες, κατάθεση ψυχής και πείσμα είναι μερικές από τις λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν την απόδοση τους!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο στο ατομικό, η Καλλιρρόη Ναΐδη φτάνοντας αήττητη μέχρι την 4αδα, κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο, ενώ στα προημιτελικά είχαμε «εμφύλιο» με την Αντιγόνη Δούμτση η οποία κατέκτησε τελικά την 7η θέση με εξαιρετική απόδοση.  Στα αγόρια, ο Χρήστος Γίδαρος έφτασε μέχρι την 8η θέση.

Την Κυριακή στα ομαδικά, τα αγόρια μας (Δούμτσης, Γιάγκος, Ζωγράφος και Χρονόπουλος) έκαναν αυτό που έπρεπε και με πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησαν τελικά το Χάλκινο μετάλλιο! Τα κορίτσια μας (Ναΐδη, Δούμτση, Προβατά και Κανδιλάρη), κάνοντας πραγματικά κατάθεση ψυχής κερδίζοντας στον ημιτελικό την ομάδα του Α.Ο.Ξ.Αιγάλεω 40-39 και στον μεγάλο τελικό την ομάδα της ΑΞΙΑ Χαϊδαρίου 45-38 σήκωσαν το Πρωτάθλημα κάνοντας μας περήφανους!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

Έφηβοι

8ος Χρήστος Γίδαρος

12ος Χρήστος Γιάγκος

15ος Άγγελος Δούμτσης

23ος Διονύσης Αλεξόπουλος 

29ος Θέμης Ζωγράφος

43ος Δημήτρης Χατζηϊωάννου 

47ος Παναγιώτης Χρονόπουλος

Νεάνιδες

3η Καλλιρρόη Ναΐδη

7η Αντιγόνη Δούμτση

12η Κατερίνα Προβατά

25η Αντωνία Κανδιλάρη

27η Όλγα Κοΐδου

34η Βασιλική Χατζηχρήστου 

40η Ειρήνη Σοβισλή

42η Εμμανουηλία Μακαρίου

43η Νικολέτα Χατζηλία

51η Θοδώρα Κετσετζή

Δεν ξεχνάμε ποτέ να σας ευχαριστούμε όλους εσάς, γονείς, αθλητές, φίλους και υποστηρικτές, που μας πιστεύετε και βρίσκεστε δίπλα στις προσπάθειες μας! Συνεχίζουμε…