- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Back to back Πρωταθλητής Ελλάδος ο Τσιμικλής, χάλκινος ο Γεροσίδερης! Ασημένιο και χάλκινο για τις ομάδες της Γ.Ε. Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων (pics)

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων/γυναικών οι αθλητές μας έκαναν για άλλη μια φορά την «δουλειά τους» με τον καλύτερο τρόπο.

Στους νέους, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Τσιμικλής στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος φτάνοντας αήττητος μέχρι τον τελικό όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο μετά από εξαιρετική εμφάνιση. Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε και ο Σωτήρης Γεροσίδερης πραγματοποιώντας άλλη μία μεγάλη εμφάνιση, κατακτώντας τελικά το χάλκινο μετάλλιο. Την τριπλή παρουσία της Γ.Ε.Φ στην τελική 8αδα έκλεισε ο Δημήτρης Σαχινίδης, κατακτώντας την 6η θέση!

Στο ομαδικό, τα αγόρια μας (Τσιμικλής, Γεροσίδερης, Σαχινίδης, Δημητρόπουλος) έκαναν τεράστια προσπάθεια να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή, ωστόσο έχασαν τον τελικό στις λεπτομέρειες από τον Α.Ο.Ξ.Αιγάλεω κρεμώντας τελικά στο στήθος τους το ασημένιο μετάλλιο!

Στις νέες-γυναίκες, η Καλλιρρόη Ναΐδη ανέβηκε για άλλη μία φορά φέτος στο βάθρο, επιβεβαιώνοντας την καλή της αγωνιστική κατάσταση, κατακτώντας τελικά το χάλκινο μετάλλιο. Πολύ κοντά στα μετάλλια έφτασε και η Ηλιάννα Μπουζίκα, μπαίνοντας στην τελική 8αδα και κατακτώντας την 5η θέση!

Στο ομαδικό, τα κορίτσια μας (Ναΐδη, Μπουζίκα, Δούμτση, Προβατά) έκαναν αυτό που ξέρουν καλά και για άλλη μια φορά ανέβηκαν στο βάθρο, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο!

Όλοι οι αθλητές μας έδωσαν ότι είχαν, μας έκαναν περήφανους με την παρουσία τους και μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές! Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Νέοι: 14ος Άγγελος Δούμτσης 15ος Χρήστος Γιάγκος 16ος Στάθης Κεκεζίδης 28ος Αχιλλέας Χατζόπουλος 33ος Ρωμανός Δημητρόπουλος 37ος Κωνσταντίνος Χατζόπουλος 48ος Νικόλας Τριβιζάς

Νέες-γυναίκες: 9η Αντιγόνη Δούμτση 28η Κατερίνα Προβατά 29η Χρυσούλα Γιάγκου 38η Θωμαή Αφορόζη 41η Αντωνία Κανδιλάρη 42η Θοδώρα Κετσετζή.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την στήριξη, συνεχίζουμε…