- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του ιατρού Χρήστου Γιαζητζή

Ονομάζομαι Γιαζητζής Χρήστος και τα τελευταία τρία μισή χρόνια υπηρέτησα στο γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας ως ειδικευόμενος οφθαλμίατρος! Η αγάπη του κόσμου και των συναδέλφων που συνάντησα με έκανε να νοιώσω σαν στο σπίτι μου! Έφτασε λοιπόν η ώρα να συνεχίσω την ειδικότητα μου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης! Στο κλείσιμο αυτού του κύκλου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλο το προσωπικό του νοσοκομείου με το οποίο και διατηρώ άριστες σχέσεις.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον διευθυντή της οφθαλμολογικής κλινικής και προσωπικό μου μέντορα κ. Παπαγεωργίου Μενέλαο, με την καθοδήγηση του οποίου έγινα ο γιατρός που είμαι σήμερα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως το διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας κ. Δημάκη Κωνσταντίνο, τους διοικητές των νοσοκομείων Φλώρινας και Πτολεμαΐδας, η θητεία των οποίων συνέπεσε με την δική μου, και συγκεκριμένα τον κ. Μάντσο Γεώργιο τον κ. Παπασωτηρίου Σταύρο και τον κ. Παπούλκα Χρήστο, αλλά και τον διευθυντή του νοσοκομείου Φλώρινας κ. Αντωνιάδη Βασίλειο για την άψογη συνεργασία μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την νοσηλεύτρια των εξωτερικών ιατρείων της κλινικής μας κ. Δημοπούλου Μαρία, η βοήθεια της οποίας στην ομαλή λειτουργία του ιατρείου ήταν καθοριστική!

Εύχομαι μετά το πέρας της ειδικότητας μου να μου ξαναδωθεί η ευκαιρία να εργαστώ και πάλι στο νοσοκομείο της πόλης μας, μιας πόλης την οποία νιώθω πια ως δεύτερη πατρίδα μου.

Με εκτίμηση,

Γιαζητζής Ι. Χρήστος MD, MSc.