- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ιδέες για δώρα γενεθλίων στην κολλητή μας

Η κολλητή μας φίλη είναι ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μας. Είναι αυτός ο άνθρωπος που μας στέκεται στα δύσκολα σαν να είναι οικογένεια και μαζί της φτιάχνουμε τις ομορφότερες αναμνήσεις που όποτε τις θυμόμαστε, ένα χαμόγελο έρχεται στο πρόσωπό μας. Σε έναν τέτοιο πολύτιμο άνθρωπο δείχνουμε καθημερινά πόσο τον αγαπάμε και πόσο εκτιμάμε την παρουσία του στη ζωή μας. Όταν έρχεται η ώρα να κάνουμε κάποιο δώρο, άλλες φορές είμαστε σίγουροι για την επιλογή μας- ιδιαιτέρως αν πρόσφατα μας έχει αναφέρει κάτι που θέλει ή χρειάζεται- άλλες φορές όμως, προβληματιζόμαστε για το τι θα μπορούσε να είναι μία καλή ιδέα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε και σε αυτή την περίπτωση είναι να σκεφτούμε αν υπάρχει κάτι που θέλει ή χρειάζεται πολύ. Αν δεν μας έρχεται κάτι στο μυαλό το επόμενο βήμα είναι να φανταστούμε κάτι το οποίο θα μπορούσε μελλοντικά να της φανεί πολύ χρήσιμο ή θεωρούμε ότι θα της αρέσει.

Κόσμημα

Το κόσμημα σαν δώρο μπορεί να θεωρηθεί ταυτόχρονα καθόλου αλλά και αρκετά πρωτότυπο. Έχει να κάνει πάντα με τον τρόπο που εμείς θα το προσεγγίσουμε και πόση φαντασία θα βάλουμε. Για παράδειγμα, αν ψάχνουμε για βραχιόλια γυναικεία https://www.annamariamazaraki.gr/el/bracelets μπορούμε είτε να επιλέξουμε κάτι πιο κλασικό που ενδεχομένως θα το φοράει καθημερινά ή να πάμε σε μια πιο ιδιαίτερη επιλογή ενδεχομένως με κάτι χαραγμένο πάνω ή με κάποιο σχέδιο που ξέρουμε ότι θα της αρέσει. ΤΟ ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με τα γυναικεία κολιέ https://www.annamariamazaraki.gr/el/necklaces. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα κρεμαστό με κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο ή ακόμα και το μονόγραμμά της.

Ρούχο

Το ρούχο μπορεί να ακούγεται η πλέον παρωχημένη ιδέα αλλά ακόμα και εδώ, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο τρόπος προσέγγισης. Μία πολύ καλή ιδέα είναι να της κάνουμε δώρο το ένδυμα που θα φορέσει τη μέρα που θα γιορτάσει τα γενέθλιά της. Μέσα από μία συζήτηση με την ίδια μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για το τι σκοπεύει να κάνει, περίσταση, μέρος κλπ και αν φαντάζεται να φοράει κάτι συγκεκριμένο. Στη συνέχεια, βάζοντας και τη δική μας πινελιά μπορούμε να διαλέξουμε το ρούχο αυτό και το πιθανότερο είναι να τη βγάλουμε από το άγχος του «τι να φορέσω» και «πού θα βρω κάτι».

Custom

Αν πάλι θέλουμε να αποφύγουμε κάτι εύκολο και έχουμε περισσότερο χρόνο και όρεξη για ψάξιμο και οργάνωση, μπορούμε να πάμε σε κάτι τελείως custom και χειροποίητο, ανάλογα και με τις ικανότητές μας σε κατασκευές και χειροτεχνίες. Αν αυτές οι ικανότητες είναι σχεδόν μηδενικές μια έξυπνη και εύκολη ιδέα είναι να φτιάξουμε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες μας από τις πιο ωραίες, σημαντικές αλλά και ιδιαίτερες στιγμές μας και να το εμπλουτίσουμε με σουβενίρ (πχ. Εισιτήρια) που ενδεχομένως να έχουμε κρατήσει από εκείνη τη μέρα και ένα μικρό κειμενάκι-περιγραφή για το καθένα. Αν όμως πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να φτιάξουμε κάτι που χρειάζεται λίγη παραπάνω τεχνοτροπία μπορούμε να αγοράσουμε πηλό και να φτιάξουμε μία κούπα ή ένα διακοσμητικό για το σπίτι που θα το σχεδιάσουμε και θα το ζωγραφίσουμε εμείς. Αυτό σίγουρα θα είναι κάτι μοναδικό και για εμάς που θα το φτιάξουμε αλλά για εκείνη που θα το έχει και θα της θυμίζει πάντα τη φιλία μας.