- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ντυθείτε σαν travelpro όταν ταξιδεύετε

Αν τα ταξίδια είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο, αφού το σημερινό blogpost είναι αφιερωμένο σε αυτά και πιο συγκεκριμένα στα fashion looks που πρέπει να υιοθετήσετε, για να είστε ντυμένες σαν travelpro.Καράβι, αεροπλάνο, λεωφορείο, όποιο και να είναι το μέσο μετακίνησης κάθε φορά, οι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι κοινοί: άνεση, ζεστασιά, ευελιξία και φυσικά το ωραίο στιλ.Γιατί δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να απαρνηθείτε το στιλάτο ντύσιμο, όταν ταξιδεύετε! Για περισσότερη έμπνευση, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Το πρώτο look που σας προτείνουμε είναι το athleisure – η μείξη δηλαδή casual κομματιών με εκείνα που έχουμε συνηθίσει να φοράμε, όταν κάνουμε γυμναστική. Και ο λόγος είναι, γιατί είναι τόσο άνετο! Επιλέξτε ένα totalblackco-ord με ένα cropped φούτερ με κουκούλα και λεπτομέρειες μαζί με το ασορτί παντελόνι φόρμας και ολοκληρώστε με τα αρβυλάκια σας και ένα ζεστό puffer μπουφάν. Η επένδυση του μπουφάν θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το κρύο και δε θα κάνετε δεύτερες σκέψεις για το αν θα καταφέρετε να μείνετε για λίγο στο κατάστρωμα, ώστε να απολαύσετε τη θέα.Επιπλέον, το μαλακό ύφασμα του αθλητικού co-ord θα σας επιτρέψει να μετακινηθείτε άνετα σε όλα τα επίπεδα του πλοίου, για να το ανακαλύψετε.

Στο ταξίδι με το αεροπλάνο θα σας βγάλουν σίγουρα ασπροπρόσωπη τα γυναικεία τζιν. Μπορεί το ύφασμά τους να μην είναι τόσο απαλό όσο μιας φόρμας, αλλά είναι αρκετά άνετο ειδικά όταν πρόκειται για ένα τζιν midwaist με relaxed εφαρμογή.Στα συν συμπεριλαμβάνουμε ότι είναι πολύ εύκολο στους συνδυασμούς, ενώ κάθε denim outfit μπορεί να γίνει level up μονάχα με μερικές έξτρα πινελιές στα αξεσουάρ.Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα ταξιδέψετε με αεροπλάνο, φορέστε ένα τζιν με χαλαρή γραμμή, μια μπλούζα με έντονο χρώμα για στιλ, τα μποτάκια σας και το κομψό παλτό σας. Αν νιώθετε όμορφα μέσα στα ρούχα που φοράτε, ίσως σας ενοχλήσουν λιγότερο τυχόν καθυστερήσεις.

Το επόμενο σύνολο ορκίζεται στο layering και σας το προτείνουμε ειδικά, όταν ταξιδεύετε με το λεωφορείο.Το ντύσιμο σε «στρώσεις» βοηθά πολύ,γιατί συνήθως αφαιρούμε το εξωτερικό και πιο βαρύ πανωφόρι μας, όταν βρεθούμε στη θέση μας, για να νιώσουμε άνεση.Προτιμήστε, λοιπόν, από τα γυναικεία πλεκτά μια γκρι ζακέτα on top από ένα μακρύ πουκάμισο και ένα μονόχρωμο κολάν. Όσον αφορά τα παπούτσια, ιδανικά είναι τα sneakers!

Τελευταίο tip: Να αποφεύγετε τα ανοιχτόχρωμα ρούχα και να μην τα αφήνετε όλα τελευταία στιγμή!