- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο του ΓΕΛ Αμυνταίου

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών του Γενικού Λυκείου Αμυνταίου συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριές του σχολείου, για το ενδιαφέρον και την αποφασιστικότητα που επιδεικνύουν, με τη συμμετοχή τους σε Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν σε όσους/ες καταφέρνουν να διακριθούν.

Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Β Τάξης του ΓΕΛ Αμυνταίου Λιάκου Βασιλεία-Ραφαηλία για τη διάκρισή της στην Α Φάση του 34ουΠανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής Λυκείου, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στη 2η Φάση, η οποία θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου 2024.

Θερμά συγχαρητήρια και στη μαθήτρια της Β Τάξης του ΓΕΛ Αμυνταίου Σωτήρη Ραφαηλία, η οποία διακρίθηκε στις Α και Β φάσεις των Πανελλήνιων Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας «Θαλής» και «Ευκλείδης» αντίστοιχα. Οι παραπάνω διακρίσεις της δίνουν τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει τον νομό μας στο επίπεδο μαθητών/τριών Λυκείου, στην 41η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 10:00, στο 6ο Γυμνάσιο Κοζάνης. Της ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία! Είναι ήδη πολύ ψηλά!

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά υγεία, καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στους στόχους τους!

Η Διευθύντρια του ΓΕΛ Αμυνταίου
Παναγιώτα Μπούτσκου