- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Eνημερωτική εκδήλωση στο Δημαρχείο Πρεσπών για τις δράσεις ενίσχυσης επιχειρηματικότητας του προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027» του ΕΣΠΑ

Ο Δήμος Πρεσπών και το Επιμελητήριο Φλώρινας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης  του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027»-ΕΦΕΠΑΕ διοργανώνουν την Τετάρτη 13/03/2024, και ώρα 18:30μ.μ.  στις Πρέσπες, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρεσπών (Λαιμός Πρεσπών) ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τις προκηρύξεις Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας (deminimis) για την Ίδρυση Επιχειρήσεων και την Ενίσχυση Νέων και Υφιστάμενων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & Mεγαλόπολης.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της κάθε Δράσης από τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερομένους για την επίλυση αποριών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η αίθουσα της εκδήλωσης είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 23850-22334,23853-51300)

Λίγα Λόγια για τις δύο Δράσεις.

Α) Δράση «Ενίσχυση Υφιστάμενων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & Μεγαλόπολης»

Β) Δράση «Ίδρυση Επιχειρήσεων & Ενίσχυση Νέων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & Μεγαλόπολης»

Και για τις δύο Δράσεις οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ) από 8/2/2024 και ώρα 13:00 έως και τις 8/4/2024 και ώρα 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δύο Δράσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον αρμόδιο Ενδιάμεσο Φορέα ΚΕΠΑ-ΑΜΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ (Τηλ. 2310-480.000,info@e-kepa.gr,www.kepa-anem.gr/www.e-kepa.gr) και στα κατά τόπους Επιμελητήρια.