- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο στην Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας

Ύστερα από μια δεκαήμερη νοσηλεία στην Ορθοπεδική Κλινική της Φλώρινας,αισθάνομαι την απόλυτη υποχρέωση και ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής και σίγουρα τη Διοίκηση για την άψογη εξυπηρέτηση και την επαγγελματική ευσυνειδησία τους.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου άπαντες (Γιατρούς, Νοσηλευτικό προσωπικό, Διοικητικούς και Τεχνικούς)για το ενδιαφέρον, τη φροντίδα και την κατανόηση που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα.

Η επιστημονική τους επάρκεια, η ανθρωπιά και η συμπαράστασή τους με έκαναν να νιώθω σιγουριά και ηρεμία καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου. Ιδιαίτερη μνεία και θερμές ευχαριστίες στο νοσηλευτικό προσωπικό για την ευγένεια, το χαμόγελο, τη διακριτικότητα και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Ζητούμε συγγνώμη που δεν αναφερόμαστε ονομαστικά σε όλους, αλλά να γνωρίζετε πως στη συνείδησή μας θα είστε πάντα οι ήρωες, οι επίγειοι άγγελοι και το στήριγμα κάθε ασθενή.Με ανθρώπους σαν εσάς ο πόνος αμβλύνεται και η ελπίδα για καλή υγεία ενδυναμώνεται.

Τα τέκνα μου κι εγώ σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

 

Με εκτίμηση
Κάλφα Δέσποινα