- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλλινίκης προς τον ΟΕΝΕΦ

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλλινίκης πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», όπου παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση «Ο μικρός πρίγκιπας», καθώς και στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φιλιππίδης, πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας, καλωσόρισε τους μαθητές/τριες και συζήτησε μαζί τους  για την Ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ακολούθησε η συμμετοχή των παιδιών σε επιδαπέδιο αλληλεπιδραστικό παιχνίδι αναφορικά με την κλιματική αλλαγή. Στο τέλος της επίσκεψης, στελέχη της ομάδας έργου του ΟΕΝΕΦ μοίρασαν σε όλους αναμνηστικά δωράκια.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλλινίκης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον ΟΕΝΕΦ όχι μόνο για τη φιλοξενία, αλλά και επειδή ανέλαβαν τη μεταφορά εκπαιδευτικών και μαθητών τόσο στο χώρο τους όσο και στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας.

 

Η Διευθύντρια του Σχολείου
Πασχαλιά Κυριάκου