𝗣𝗮𝘀𝘁–𝗮–𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰𝘀 𝗮𝗹𝗲𝗿𝘁!
Για άλλη μία Παρασκευή δίνουμε ραντεβού στο The Six Lakes Restaurant για μία βραδιά με άρωμα Ιταλίας, πρώτες ύλες από την Ελλάδα και ακαταμάχητες γεύσεις. Ο executive σεφ Δημήτρης Τσανανάς και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει για εσάς τις πιο δελεαστικές συνταγές με τις δικές τους πρωτότυπες πινελιές.
🔸Μαύρο spaghettini με γαρίδες, σάλτσα βουτύρου, ντομάτα και φρέσκα βότανα.
🔸Παπαρδέλες με καπνιστή πέστροφα, αυγοτάραχο, πέστο από πιπεριά Φλωρίνης και πούδρα chilly.
🔸Gnocchi με κοτόπουλο sous vide, λιαστή ντομάτα, μπρόκολο και αφρό παρμεζάνας.
🔸Κρητικά σιουφιχτά με ποικιλία άγριων μανιταριών, πάστα μαύρης τρούφας, παρμεζάνα και φρέσκα βότανα.
🔸Spaghetti ολικής με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, σκόρδο confit, καπνιστά λαχανικά και φρέσκο ελαιόλαδο.
🔸Fusilli με τόνο Αλονήσου, σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, κάπαρη και φρέσκα βότανα
𝗠𝗮𝗸𝗲 𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮𝘆 𝗡𝗶𝗴𝗵𝘁 𝗣𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗡𝗶𝗴𝗵𝘁. Εσείς θα το χάσετε; Σας περιμένουμε λίγο μετά τις 19.00!