- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνεργασία Σταύρου Παπασωτηρίου και Δημάρχων Π.Ε Φλώρινας με τον υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο

Τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιο για την Κρατική Αρωγή και την αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο, συνάντησε σήμερα στην Αθήνα ο Βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Σταύρος Παπασωτηρίου.

Αφού ευχαρίστησε τον αρμόδιο υφυπουργό για την πρόσφατη παράταση ισχύος τριών αποφάσεων κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και των 3 δήμων του νομού λόγω παλιότερων φυσικών καταστροφών, ο Σταύρος Παπασωτηρίου αναφέρθηκε στην ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών τόσο στις τοπικές υποδομές όσο και σε περιουσίες πληγέντων κατοίκων.

Εισηγούμενοι αντιστοίχως θέματα αρμοδιότητάς τους οι Δήμαρχοι Φλώρινας Β. Γιαννάκης, Αμυνταίου Γ. Λιάσης και Πρεσπών Γ. Στεργίου έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα όπως:

Τέλος, ο Σταύρος Παπασωτηρίου ευχαρίστησε τον Χρ. Τριαντόπουλο για την επικείμενη διοργάνωση ημερίδας στο Δήμο Πρεσπών με τίτλο «Κλιματική Κρίση – Φυσικές Καταστροφές και Κρατική Αρωγή» στην οποία θα συμμετάσχουν πολιτικοί, επιστήμονες και υπηρεσιακοί παράγοντες όλων των συναρμόδιων υπουργείων.