- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αγωνιστική δράση σε Αμύνταιο και Αετό για την Ελλάδα Φλώρινας (pics)

Σε Αμύνταιο και Αετό βρέθηκε η ακαδημία ποδοσφαίρου Ελλάδα Φλώρινας για φιλικούς αγώνες αλλά και για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φλώρινας.

Μια πολύ όμορφη εκδρομή για παιδιά και γονείς που συνδυάστηκε με πολλά γκολ, χαμόγελα και θέαμα από όλες τις ομάδες, ενώ η Ακαδημία μας κέρδισε και τα πολύ θετικά σχόλια όλων των παρευρισκομένων  και για την εντυπωσιακή κερκίδα που έστησε στους αγώνες της ομάδας μας!!!

Στα παιχνίδια συμμετείχαν τα τμήματα των κ8, κ10, κ12 και κ14 και τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την θετική τους παρουσία, και στους οποίους υποσχόμαστε πως το τελευταίο κομμάτι της φετινής αγωνιστικής χρονιάς θα είναι γεμάτο όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές και εκπλήξεις!

Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά και τους γονείς που ήταν μαζί μας στο γήπεδο και στηρίζουν κάθε προσπάθεια μας.

Τέλος, αναφέρουμε ότι οι προπονήσεις μας και οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στις υπερσύγχρονες αθλητικές μας εγκαταστάσεις στο Tsotakis Place!

Η Ελλάδα Φλώρινας είναι έτοιμη να υποδεχθεί παιδιά γεννημένα από το 2009 έως 2019 και για κάθε αγωνιστικό τμήμα που υπάρχει και θα τρέξει και για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά (κ6, κ8, κ10, κ12, κ14 και κ16).

Βρείτε πολλές περισσότερες πληροφορίες για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελλάδα Φλώρινας και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.elladaflorinas.gr