- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Έκθεση ζωγραφικής στο White Mist Spa του The Lynx Mountain Resort

𝗔𝗿𝘁 & 𝗪𝗲𝗹𝗹𝗻𝗲𝘀𝘀 στο 𝗪𝗵𝗶𝘁𝗲 𝗠𝗶𝘀𝘁 𝗦𝗽𝗮

Φλώρινα: Άγρια φύση και καλλιτεχνική ατμόσφαιρα

Όταν οι Εικαστικές Τέχνες συναντούν την αισθητική του White Mist Spa.

Από την Κυριακή 14 Απριλίου έως την Κυριακή 21 Απριλίου, υποδεχόμαστε στο spa του The Lynx Mountain Resort, την εικαστική έκθεση της Χριστίνας Παπαγρηγορίου. Απολαύστε την πιο hygge εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας, ανάμεσα σε πίνακες ζωγραφικής που αποπνέουν την απόλυτη συνθήκη ηρεμίας σε χρώματα και ύφος.

Ακρυλικά χρώματα, λάδι πάνω σε καμβά, μελάνι σε χαρτί και πολλές ακόμα τεχνοτροπίες θα θαυμάσουν οι επισκέπτες σε έργα που αντλούν στοιχεία μέσα από τη φύση και τα βιώματα της ίδιας της ζωγράφου στην πόλη της Φλώρινας.

Η αινιγματική ομορφιά της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα στην ακατέργαστη δύναμη του φυσικού τοπίου, φύση – άνθρωπος άρρηκτη σύνδεση μιας αιώνιας και απαράμιλλης αλληγορίας, διηγούνται μια ιστορία μέσα από μια πλούσια χρωματική παλέτα και με μια δυναμική αντιμετώπιση της σύνθεσης, που αποτυπώνεται στον καμβά.

Η Χριστίνα Παπαγρηγορίου είναι αριστούχος απόφοιτους του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Στοιχεία αφαίρεσης αλλά και έντονης χειρονομίας χαρακτηρίζουν τα έργα της, υφές, ασαφή όρια, αμεσότητα και ελευθερία στην κίνηση είναι τα ζητούμενά της στην απόδοση, αλλά και στην επιλογή της θεματολογίας της. Ζωγραφική, εγκαταστάσεις, αλλά και εφήμερη τέχνη στη φύση είναι το σύνολο των έργων της.

Το The Lynx Mountain Resort έχει αποτελέσει ανά καιρούς πήγε έμπνευσης στη ζωγραφική της. «Με ενδιαφέρει ο ζωγραφικός τρόπος, αλλά και κάθε τρόπος έκφρασης, η άνεση, η αμεσότητας, ο τρόπος γραφής και θέασης, η αυτοπεποίθηση που εκπέμπουν τα έργα που πραγματοποιούνται με βαθιά αποδοχή προσωπικής αισθητικής που είναι αποτέλεσμα βαθύτερου κόπου, σαν μία γλώσσα που φανερώνει χαρακτήρες και βιώματα όπου ο ομιλητής είναι παρόν στο τώρα μαζί με ό,τι έχει».

Ώρες ανοιχτές στο κοινό: Καθημερινά 17.00-18.00 (ελεύθερη είσοδος)

Κάνετε την κράτησή σας στο White Mist Spa και συνδυάστε ευεξία και τέχνη + 30 23854 40900