- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ενημέρωση για το πρόγραμμα Erasmus+ στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών

Σε μία όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της Σχολής ενημερώθηκαν, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2024, από το γραφείο Erasmus+ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για τις ευκαιρίες κινητικότητας προς πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού.

Την ενημέρωση έκανε η υπεύθυνη του γραφείου κ. Μπλάντα Αικατερίνη, η οποία παρουσίασε όλες τις επιλογές που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+ στους φοιτητές/τριες, προκειμένου να αποκομίσουν νέες εμπειρίες και γνώσεις στο εξωτερικό καθώς και να έρθουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Κοσμήτορας της Σχολής και Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Erasmus+ για το τμήμα Γεωπονίας, κ. Φωκίων Παπαθανασίου, ο οποίος ενθάρρυνε τα παιδιά να συμμετάσχουν στην κινητικότητα σε πανεπιστημιακά ιδρύματα σε χώρες του εξωτερικού με το πρόγραμμα Erasmus+. Ανέφερε στα παιδιά και τις δικές του εντυπώσεις από την παραμονή του σε χώρες του εξωτερικού μέσω του Erasmus+ και τα οφέλη που αποκομίζει κάποιος από αυτή την εμπειρία.

Οι φοιτητές/τριες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την κινητικότητα σε πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού και έθεσαν στους υπευθύνους τις ερωτήσεις τους, προκειμένου μέσω της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών να ζήσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.