- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήρια επιστολή του ΣΑΕΚ Φλώρινας προς το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου

Επίσκεψη στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Αμυνταίου πραγματοποίησαν οι σπουδαστές του Τμήματος «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Σ.Α.Ε.Κ. Φλώρινας.  Στόχος της επίσκεψης ήταν ο εμπλουτισμός των γνώσεων των καταρτιζόμενων σε θέματα που άπτονται άμεσα της ειδικότητάς τους. Η επίσκεψη έγινε την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που έχει η Διεύθυνση του Σ.Α.Ε.Κ.  με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Φλώρινας.

Δεκατρείς σπουδαστές του Τμήματος μαζί με τους εκπαιδευτές τους, τη νοσηλεύτρια κα Στάιου Μαρία και το νοσηλευτή κ. Μαυρουδή Στέφανο, ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ  Αμυνταίου και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλους τους χώρους που γίνονται οι θεραπείες.

Τους σπουδαστές του Σ.Α.Ε.Κ. Φλώρινας καλωσόρισε στο Κέντρο η υπεύθυνη  Φυσίατρος κ. Σταυριανού Αγγελική, η οποία τους ενημέρωσε για τη γενικότερη  λειτουργία του Κέντρου, αλλά και για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία. Στη συνέχεια μίλησε με τους σπουδαστές για τη λειτουργία του, αλλά και τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτει το Κέντρο Αποκατάστασης.

Στο τέλος, ευχαρίστησε τους εκπαιδευτές και τους σπουδαστές του Σ.Α.Ε.Κ. Φλώρινας για την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Κέντρο και στη συνέχεια τους ευχήθηκε να συνεχίσουν την επαγγελματική τους πορεία έχοντας κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στην καριέρα τους.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης, των εκπαιδευτών, αλλά και των καταρτιζόμενων του Σ.Α.Ε.Κ.  θέλουμε δημόσια να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας από καρδιάς και σας ευχόμαστε καλή Σαρακοστή και καλή συνέχεια στο πολυσήμαντο έργο σας.