- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η ακαδημία του Μελιτέα Μελίτης στην Τρίπολη (pics)

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Μελιτέα Μελίτης, μετά από πρόσκληση του Αστέρα Τρίπολης, βρέθηκε στην Τρίπολη για μια σειρά αγώνων με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής του Αστέρα.

Συγκεκριμένα, στις 5-6-7 Απριλίου γονείς και παιδιά βρέθηκαν στην Τρίπολη. Όλη η αποστολή επισκέφτηκε τη Ναύπακτο, τον Ισθμό της Κορίνθου, καθώς και το Άργος. Στη συνέχεια, ακολούθησε περιήγηση – ξενάγηση στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου.

Το Σάββατο το πρωί παρακολούθησαν όλοι μαζί τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Super League k19 ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ. Το απόγευμα, όλα τα παιδιά της ακαδημίας συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης και της Κηφισιάς (αγώνας πρωταθλήματος για τα play out) κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας πανό για την παγκόσμια ημέρα αυτισμού.

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία από κοντά να γνωρίσουν την περιοχή, αλλά και να δουν τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης Παπαδόπουλο Άγγελο (από τη Μελίτη) ο οποίος συνόδευσε σε όλες τις δραστηριότητες την αποστολή. Τα παιδιά συνόδευσαν γονείς, καθώς και ο υπεύθυνος της ακαδημίας Παπαδόπουλος Πέτρος μαζί με τον Ρώμα Κυριάκο.