- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

ΟΞΙΦ: Saudi Arabia… ερχόμαστε!

Για το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας «πετάνε» οι Πρωταθλητές του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας Βασίλης Τσώκας και Νεφέλη Ρασπόπτση προκειμένου να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας U17 / U20.

Η Πρωτεύουσα του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας φιλοξενεί το ετήσιο κορυφαίο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεότητας για το άθλημα της ξιφασκίας με τις συμμετοχές να ξεπερνάνε τις 1.500 από ολόκληρο το ν Κόσμο!

Ο Βασίλης  θα αγωνισθεί τόσο στην κατηγορία U20 όσο και στη «δική» του κατηγορία U17, με την προσοχή του να επικεντρώνεται στην 2η!

Στην περσινή αντίστοιχη διοργάνωση στη Φιλιππούπολη ο Βασίλης κατέκτησε την  25η θέση και στόχος του είναι να τη ξεπεράσει.

Η Νεφέλη αντίστοιχα, πέρυσι στη Φιλιππούπολη ήταν 33η και πιστεύει ότι, φέτος, μπορεί για κάτι καλύτερο.

«Και τα 2 παιδιά έχουν δουλέψει πολύ, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα και, με λίγη τύχη, θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες όλων μας» δήλωσε ο Προπονητής τους Νικόλας Τσώκας. «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι η κορυφαία διοργάνωση της Χρονιάς και τα Παιδιά είναι συγκεντρωμένα στο στόχο τους από την αρχή της Χρονιάς, η οποία ήταν έντονη με 17 αγώνες για τον καθένα και αμέτρητες ώρες προπόνησης», συνέχισε. «Όλα θα πάνε καλά!»

Ο Βασίλης αγωνίζεται την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 8:30 ώρα Ελλάδας στην κατηγορία U20 και τόσο ο Βασίλης όσο και η Νεφέλη αγωνίζονται την ερχόμενη Τρίτη 16 Απριλίου στις 8:30 και 10:15 αντίστοιχα στην κατηγορία U17.

Live Αποτελέσματα – Live Streaming στο: https://www.fencingtimelive.com/tournaments/eventSchedule/FC5D73D1E44442FC895B3B1E5FF7C13B#today

Φωτογραφικό Υλικό θα είναι καθημερινά διαθέσιμο στη σελίδα του ΟΞΙΦ στο FB.

Καλή Επιτυχία!

Από το ΔΣ