- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πρωταθλητές Ελλάδος πρακτικής σκοποβολής όπλων χειρός οι Κροκαροπούλου και Μούλελης

Στον πρώτο αγώνα επιπέδου 3, του πρωταθλήματος 2024 πρακτικής σκοποβολής όπλων χειρός, που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου από τον ΟΑΣ Κορίνθου, συμμετείχαν οι Φλωρινιώτες αθλητές Κροκαροπούλου Αντωνία και Μούλελης Ηλίας του Αθλητικού Ομίλου Σκοπευτικού (ΑΘΛΟΣ) με έδρα την Αθήνα.

Η Κροκαροπούλου έδειξε από την αρχή της χρονιάς ότι η πρώτη θέση στις γυναίκες της Standard είναι αδιαμφισβήτητα δική της παρά τα μικροπροβλήματα που είχε με τον εξοπλισμό της.

Ο Μούλελης ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 6η θέση της Production Optics senior με κάποια λάθη που στοίχισαν στην κατάταξη.

Μετά το πέρας του αγώνα έγιναν οι απονομές του πρωταθλήματος 2023 με Κροκαροπούλου και Μούλελη να βραβεύονται από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων Standard Ladies και Production Optics Senior αντίστοιχα.

Επίσης στις 24 Μαρτίου ο νεαρός αθλητής του ΑΘΛΟΣ Βασίλης Μούλελης αγωνίστηκε σε αγώνα επιπέδου 1 ημιαυτόματου τυφεκίου στην Κοζάνη και κατέκτησε την πρώτη θέση στους Junior.

Η συνεχής παρουσία και οι διακρίσεις των Φλωρινιωτών σκοπευτών του ΑΘΛΟΣ σε διοργανώσεις πανελληνίου επιπέδου είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας, μεθοδικής προσπάθειας με γνώση και εμπειρία στην σκοποβολή. Αποτελούν την αδιάσειστη απόδειξη ότι οι αθλητές του ΑΘΛΟΣ είναι συνεχώς στην κορυφή σε αγώνες πανελληνίου και διεθνούς επιπέδου, βάζοντας συνεχώς μεγαλύτερους στόχους.