- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πρωτιές για τους Φλωρινιώτες σκοπευτές του ΑΘΛΟΣ (pics)

Στις 14 Απριλίου ο ΣΟ Κοζάνης διοργάνωσε αγώνα πρακτικής σκοποβολής επιπέδου 1 (LEVEL 1), στο σκοπευτήριο της Νέας Νικόπολης Κοζάνης. Στον αγώνα συμμετείχαν τρεις σκοπευτές από την Φλώρινα του Αθλητικού Ομίλου Σκοπευτικού ΑΘΛΟΣ με έδρα την Αθήνα.

Οι Κροκαροπούλου Αντωνία,  Μούλελης Βασίλης  και Μουλελης Ηλίας κατέκτησαν αντίστοιχα από μια πρώτη θέση στο βάθρο των κατηγοριών που αγωνίστηκαν  αποδεικνύοντας έτσι την συστηματική, αποτελεσματική προπόνηση που διεξάγεται στους σκοπευτές τους ΑΘΛΟΣ. Σημειωτέον ότι η Κροκαροπούλου αναδείχθηκε νικήτρια και μεταξύ των ανδρών της κατηγορίας της (Standard Overall).

Οι αγώνες της πρακτικής σκοποβολής κατατάσσονται ανάλογα με τον αριθμό των φυσιγγίων και την αγωνιστική πρόκληση σε τρία επίπεδα: Level 1 διασυλλογικός αγώνας, Level 2 περιφερειακός και Level 3 πανελλήνιος ή διεθνής αγωνας. Στα επόμενα επίπεδα Level 4 και Level 5 κατατάσσονται Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Η εξαιρετική διοργάνωση από τον ΣΟ Κοζάνης ήταν ένας αγώνας Level 1, μέρος της προετοιμασίας των αθλητών του ΑΘΛΟΣ, για τον επερχόμενο πρωταθληματικό Level 3 που θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα αρχές Μαΐου.

Οι σκοπευτές του ΑΘΛΟΣ συμμετέχουν σε αγώνες όχι μόνο διασυλλογικού επιπέδου, αλλά και σε αγώνες του Περιφερειακού και Πανελληνίου πρωταθλήματος  με συνεχείς διακρίσεις. Το γεγονός αυτό τεκμηριώνει την υπεύθυνη και με βαθιά γνώση καλλιέργεια του αθλήματος της πρακτικής σκοποβολής στην Φλώρινα, από τον σύλλογό μας.