- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τις εγκαταστάσεις της εταιρίας Μπέλλης ΑΕΒΕ επισκέφτηκε το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος με τίτλο «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού – Το μέλλον στην Επικοινωνία και την Ηγεσία» με επιστημονική υπεύθυνη την Καθηγήτρια κ. Σωτηρία Τριαντάρη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας στη ΒΙΠΕ Φλώρινας στις 30 Μαρτίου 2024, προκειμένου να μοιραστούν μαζί μας στην πράξη τη θεωρητική τους γνώση.

Στα πλαίσια της επίσκεψης  αυτής, την εταιρία εκπροσώπησε ο ίδιος ο κ. Μπέλλης Δημήτριος συνιδρυτής της εταιρίας, ο οποίος υποδέχτηκε τους φοιτητές και αφού τους μίλησε για την ανάπτυξη της εταιρίας, αναφέρθηκε διεξοδικά στο μοντέλο διοίκησης που εφαρμόζει. Στη συνέχεια έγινε ένας παραγωγικός διάλογος μεταξύ της εταιρίας, των φοιτητών και των καθηγητών όπου διαπιστώθηκαν στην πράξη, τα αποτελέσματα της χρηστής αποτελεσματικής Ηγεσίας.

Με εκτίμηση
Η Εταιρία Μπέλλης ΑΕΒΕ