Η ΒΙΟΦΛΩ σας παρουσιάζει την Caesar’s Dressing!
Όντως περίπλοκο παρασκεύασμα που εντάχθηκε στην γκάμα των προϊόντων της και σύντομα θα ξεχωρίσει και θα αγαπηθεί από τους καταναλωτές.
Η δημιουργία της σαλάτας αποδίδεται γενικά στον εστιάτορα Caesar Cardini, έναν Ιταλό μετανάστη που λειτουργούσε εστιατόρια στο Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Cardini ζούσε στο Σαν Ντιέγκο αλλά διηύθυνε ένα από τα εστιατόριά του στην Τιχουάνα για να προσελκύσει Αμερικανούς πελάτες που προσπαθούσαν να παρακάμψουν τους περιορισμούς της ποτοαπαγόρευσης.
Είναι ένα περίπλοκο παρασκεύασμα που χρειάζεται χρόνο για να προετοιμαστεί και περιέχει πολύ σκόρδο, ωμά ή ελαφρώς μαγειρεμένα αυγά, αντζούγιες, τυρί παρμεζάνα, ελαιόλαδο, ξύδι και άφθονο μαύρο πιπέρι.
Η σαλάτα του Καίσαρα παρουσιάστηκε στους Νεοϋορκέζους από το Gilmore’s Steak House.