Κρασί και σαλιγκάρι συνδυάστηκαν στην Ακαδημία Οίνου του «Αριστοτέλη» – Κοπή και της βασιλόπιτας (video, pics)
Πρώτο γευστικό ταξίδι στο χώρο του κρασιού για το 2020 για την Ακαδημία Οίνου του «Αριστοτέλη», με ένα ιδιαίτερο «μάθημα»: τον συνδυασμό κρασιού και σαλιγκαριού.
Τα μέλη της Ακαδημίας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πολλά υποσχόμενη Οινοποιία Σπυρόπουλου από τη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης και να δοκιμάσουν τα κρασιά της, τα οποία συνδύασαν με μοναδικά σαλιγκάρια από την Καστοριανή εταιρεία Helix Land, μαθαίνοντας παράλληλα τα μυστικά της σαλιγκαροτροφίας.
Στο τέλος δε, κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της Ακαδημίας από τον πρόεδρο του «Αριστοτέλη» Κωνσταντίνο Ραπτόπουλο, με την τυχερή να κερδίζει φιάλες κρασιού, ενώ μοιράστηκαν και διάφορα άλλα δώρα.
Τη βραδιά συντόνισε όπως πάντα ο Κοσμάς Ρούφας, ενώ η οινολόγος Άρτεμις Τουλάκη έκανε την παρουσίαση των κρασιών με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.