Ημερίδα στη Φλώρινα με θέμα την «εφαρμοσμένη διατροφή και διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων»
Η νέα κτηνοτροφική περίοδος ξεκίνησε. Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ πλήρως προετοιμασμένη με τις καλύτερες πρώτες ύλες, ισορροπιστές τροφής, κτηνοτροφικά γάλατα και ειδικά διατροφικά προϊόντα της JOSERA υποστηρίζει τους κτηνοτρόφους συνεργάτες της. Με συστήματα ποιοτικού ελέγχου α΄ υλών και τελικών προϊόντων και τεχνογνωσία που στηρίζεται στη συνεργασία με τους καθηγητές από το Α.Π.Θ. & με τους ειδικούς της JOSERA, η ΒΙΟΖΩΚΑΤ παρασκευάζει ζωοτροφές υψηλής βιολογικής αξίας ώστε να εξασφαλίζεται η υγεία των ζώων καθώς και η υψηλή ποιότητα των τελικών προϊόντων (γάλα, κρέας, αυγά).
Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ πιστεύει ότι οι συνεργάτες της, κτηνοτρόφοι με τη βοήθεια των ειδικών (καθηγητών κτηνιατρικής και ζωοτεχνίας) θα μπορέσουν να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικοί σε ένα ιδιαίτερο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.
Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ και το τυροκομείο ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε. διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 03/10/2016 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του εργατικού κέντρου της Φλώρινας. Η εκδήλωση έχει ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση των αιγο-προβατοτρόφων και έχει θέμα: «Εφαρμοσμένη διατροφή και διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων».
Ομιλητής είναι ο κος Γεώργιος Αρσένος DrVetMed PhD, Καθηγητής, Εργαστήριο Ζωοτεχνίας, Τμήμα Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας Α.Π.Θ.